Mennyi idős kisbaba mellől elfogadható elmenni fodrászhoz?
Mennyi idős volt a kisbabátok, mikor először mentetek szülés után fodrászhoz?
A kérdésem apropója, hogy én annak idején 2 hónapos baba mellől mentem el hajat vágatni és festetni (borzalmasan őszülök). Ez kb. 1.5 óra. Ez idő alatt a fiam az apjával és a szüleimmel volt.
Azóta, ha valami vita van, állandóan azt kapom meg a férjemtől, hogy én képes voltam 2 hónapos gyereket lepasszolni, hogy fodrászhoz menjek, ami önzőség. Mikor más anyák 8 hónapos mellől sem mennek...
Nehéz terhességem volt, sok ágynyugalommal. Szülés után ráadásul begyulladt az egyik fogam, amivel gyökérkezelésre jártam hetekig, a baba 2 hetes(!) korától. Közel volt a rendelő, de így is 2-3 órákat is néha távol voltam. Mire ezt a kínlódós fogászati kezelést letudtam, gondoltam azt, hogy ennyi szenvedés után jár 1.5 óra, ami jól is esik nekem, kicsit megszépülök.
Ez akkora bűn? Én nem érzem ezt, és már ezerszer elmondtam csúnyán is, normálisan is a férjemnek, miért igazságtalanság ez. Úgy tűnik, mintha felfogná, aztán x idő múlva ugyanúgy megkapom. Nagyon elegem van ebből.
Én nem emlékszem, valamikor nyáron (tavaly), áprilisi a gyerek.
Ez gáz. Ennyire megviselte a férjed az a 1,5 óra távollét? Ő amúgy rögtön rohant haza munka után 2 hónapos babához és hétvégén/pihenőnapon sem ment sehova?
Amikor te ugy erzed! Akkor.
En pl 6 napos baba mellol elmentem mar 1 orara ruhakat vasarolni magamnak, mert konkretan nem volt mit felvennem szules utan. A terhesruhak mar nem voltak jok, a regiek meg nem es nem tudtam azt megvarni, amig rendelek, plusz a pontos meretem sem tudtam.
Tortent valami? Nem, a kisfiam aludt. :D
Fodraszhoz speciel szerintem olyan 3 hos koraban mentem, kormoshoz pedig 6 honapos koraban kezdtem el jarni ujra rendszeresen.
Ferjed egy idiota. Kulonlegesen nagy idiota, aki egyedul se tud vigyazni par orat a gyerekere, nagyszuloket is at kell hivni ehhez. Beszaras, tenyleg!
A férjed egy igazi paraszt, ne haragudj.
Amúgy 1 hónapos volt a kicsi , mikor elmentem fodrászhoz.
Azt hiszem nem az első fodrászos alkalommal, hanem rá 2 hónapra volt egy olyan eset, amikor nagyon sírt, és tényleg nem tudott vele mit kezdeni a 3 felnőtt. Nem is számítottam erre, hisz előzőleg (2 hónaposan) minden oké volt. Emlékszem, odaértem, és már kaptam az ívet, mintha én tehetnék róla. (Persze nem hagytam magam)
Az igazsághoz hozzátartozik, azért volt a nagyszülőkkel (is), mert az ő településükön járok fodrászhoz, és így tőlük mentem el, majd oda mentem vissza a fiamhoz. Így tudtam a lehető legkevesebb időt távol lenni tőle. A fogorvosi kezelésem alatt kellett egyedül is helytállnia a férjemnek.
6-os!
Az azért elég beteg, hogy egy 6 hónapos csecsemőt nem mersz a férjedre és családodra hagyni 2 órára, amíg elmész fodrászhoz. Meg egyáltalán miért kell megvárni azt, amikor már “muszáj”? Miért kell egy anyukának vállalhatatlan külsővel otthon ülni, a gyerek meghagyott kiflicsücskét rágcsálva azt várni, hogy mikor lehet kiszabadulni a börtönből pár órára? Nem kell bokáig érő ősz hajat növeszteni ahhoz, hogy feloldozd magad végre és tegyél azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben.
Taho ferjed van.
O nem ugyanolyan szuloje a gyereknek? Olyan szornyu volt masfel orat eltoltenie a sajat gyerekevel?? Szegyellje magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!