Mennyi idős kisbaba mellől elfogadható elmenni fodrászhoz?
Mennyi idős volt a kisbabátok, mikor először mentetek szülés után fodrászhoz?
A kérdésem apropója, hogy én annak idején 2 hónapos baba mellől mentem el hajat vágatni és festetni (borzalmasan őszülök). Ez kb. 1.5 óra. Ez idő alatt a fiam az apjával és a szüleimmel volt.
Azóta, ha valami vita van, állandóan azt kapom meg a férjemtől, hogy én képes voltam 2 hónapos gyereket lepasszolni, hogy fodrászhoz menjek, ami önzőség. Mikor más anyák 8 hónapos mellől sem mennek...
Nehéz terhességem volt, sok ágynyugalommal. Szülés után ráadásul begyulladt az egyik fogam, amivel gyökérkezelésre jártam hetekig, a baba 2 hetes(!) korától. Közel volt a rendelő, de így is 2-3 órákat is néha távol voltam. Mire ezt a kínlódós fogászati kezelést letudtam, gondoltam azt, hogy ennyi szenvedés után jár 1.5 óra, ami jól is esik nekem, kicsit megszépülök.
Ez akkora bűn? Én nem érzem ezt, és már ezerszer elmondtam csúnyán is, normálisan is a férjemnek, miért igazságtalanság ez. Úgy tűnik, mintha felfogná, aztán x idő múlva ugyanúgy megkapom. Nagyon elegem van ebből.
9-es. Az első fél évben brutal hasfajos es refluxos volt a baba, raadasul apukája akkoriban külföldön dolgozott, kethetente lattuk hetvegen, nagyszülők idősek (segítenek, de vannak korlataik). Szerencsere 6 honaposan apuka hazajött, de őszinten, addig sem éreztem, hogy "beteges" lenne, szivesen voltam otthon, sétalgattunk, babaztam, nem hianyzott abban a fél evben semmilyen tarsasagi esemeny. Azert irtam, hogy ha van segitseg, akkor bármimor,mert van akinek nincs!! Senki nem jokedvebol ül otthon ápolatlaunl, ha meg igen, akkor meg az ő dolga, mázlista, ha nem zavarja.
Nalunk 6 honap utan rendeződtek a dolgok, en nem ereztem szukseget azonnal fadraszhoz körmöshöz rohanni...
Kellett ennek szülni... Sajnálom, hogy ilyen tahó férjet választottál. Ő is teljes értékű szülő, nem értem hogy méri lepasszolásnak nevezni. Meg amúgy is.
Magára a kérdésre nekem nincs releváns válaszom, mert magamnak vágom. De nem lett volna gond elmennem.
13-as, aki nem akar, az ne menjen! Ez alap. En se csinalok olyat, ami engem nem erdekel, nem igenyem 🤷♀️ En pl sportolni nem jarok el, itthon szoktam tornazni es nekem ez boven eleg.
De a kerdes nem errol szolt.
A kerdezonek van ra igenye,lehetosege is lenne, ha a kedves ferje nem lenne egy tulok.
3 hónapos volt, mikor fodrászhoz mentem. Szülés előtt voltam egy-két héttel direkt fodrásznál, hogy minél később kelljen majd menni.
A férjem részéről mehettem volna korábban is, inkább én halogattam 3 hónapig, de mivel festeni, ilyesmit nem kell csak vágni, így tök mindegynek ítéltem mikor megyek el. Bőven jó volt így. Csak nehezen hagytam itt a babámat-nem tudom, biztos a hormonok miatt.
Két hónapos volt a fiam mikor másfél órára elmentem fodrászhoz.
Az apjával el volt, a vége felé nyugoskodott kicsit, mivel már kezdett éhes/szomjas lenni.
(Iszisz baba volt, nem fogadta el az apjától a cumisüveget, pedig le volt fejve a tej)
A férjem soha nem vetette a szemre ezt.
Próbálta volna meg
Nem csak én vagyok a szülője a gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!