Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány emberben csalódtál a...

Hány emberben csalódtál a terhességed alatt?

Figyelt kérdés

Természetesen a terhességgel összefüggésben gondolom.

Sokan panaszkodnak itt, hogy barátnőjük szült, és azóta nem barátkozik. Na, de mi a helyzet fordítva?

Nálam, amikor terhes lettem, még mindenki baromi lelkes volt. Aztán elmúlt. Veszélyeztetett vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy egyetlen barátom sincs. Mindenki nagyon féltett, jaj, nehogy emelj, ne hajolgass, így segítek, úgy segítek, de a valóságban mindenki lesz@rja a nyomoromat, mindent egyedül csináltam. Nyilván nem olyasmire gondolok, hogy takarítsa ki helyettem a házat, hanem pl. nekem nincs kocsim és gyalog nem tudok hazacipelni 20-30-40kilós cuccot, jöjjön el velem, természetesen fizetném a benzint, meg ilyesmit. Persze, persze, ígéretekkel tele van a padlás

De a valóságban sose fordult elő. Miközben magának többször is bevásárolt ugyanott. (Nem kaja, tehát nem rendszeresről lett volna szó, hanem egyszer.)

De amúgy is elkerülnek azóta, mintha leprás lennék, vagy fertőző lenne a terhesség.😂

Néha megkérdezik, hogy van a baba?(Honnan tudjam?) Arról már nem is álmodok, hogy valaki megkérdezze, én hogy vagyok.

júl. 10. 10:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az a bajod hogy te ugrottál mindenkinek minden sz.rra, és nem kapod vissza. Az a baj hogy nem mindenkinek kell ugrani..vannak rendes emberek barátok, akik valóban segítenek de tipikusan az ilyen éjjel meg bármikor hívnak emberkék nem azok. Azok általában kihasználós kis élősködők , akiknek addig vagy jó amíg lelki szemetesláda vagy, meg hasznuk van. Az ilyenekért nem kár, azért meg főleg nem kell segíteni hogy hátha visshakapom, ez számítás.

Nálunk én nem érzem úgy hogy a gyerek miatt változott volna a hrlyzet, ezt inkább munkahely miatti elköltözés, stb miatt szoktam érezni. De úgy vagyok vele ilyen az élet az emberek jönnek mennek, aztán valakivel évente 1x 2x találkozunk csak. Ha baj van valoszínű segítenének, persze mindenkinek megvan a maga élete, nyűgje ennek fényében nyilván vannak határok. A másik meg hogy magától nem fognak szólni hogy na figyi ide megyrk, legalábbis én ezt vettem észre. Nem biztos hogy észben tartják, én is elfelejtek sokmindent.

júl. 11. 07:46
 32/35 A kérdező kommentje:

#31! Igen, ez logikus lenne, de nem az a bajom, hanem amit itt sokan írnak. Hogy az ilyen szintű érdektelenség lenne normális. Ami nálam félidegenekkel se férne bele, az ezek szerint a többségnél szoros barátságban is.

Nem hiszem, hogy az ember az alaptermészetén tud változtatni. Szerintem én továbbra se attól függően fogok segíteni valakinek, hogy várhatok-e tőle viszonzást. De igen, azt még fel kell dollgoznom, hogy valószínűleg én ülök fordítva a lovon.

Random példa (nem történt meg.) Barátnőméknél vagyok, amikor kitalálja, hogy el kell mennie boltba. Férj, nincs ott, ő veszélyeztetett terhes.(Eddig számtalanszor megtörtént.) Elmegyünk a boltba, kell neki egy karton ásványvíz. Egyértelmű, hogy én rakom be a kosárba, majd a kocsiba, mivel nekem nincs bajom, semmi nem történik, ha megemelek 9 kilót. De ezek szerint az lenne a normális, ha szarnék rá, emelgesse ő. Vagy elvetél, vagy nem, az ő dolga. Nem én iszom meg azt a vizet, különben is, a férjével vállalt gyereket, majd vesz ő. És igen, nyilván tudna venni a férj is majd valamikor, ha ráér, de ha a barátnőm épp most szeretne inni, miért ne tehetnék meg ennyit? Belehalok, vagy mi?

júl. 11. 09:25
 33/35 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem az a bajod, hogy ilyen stílussal a kutyának nem kellesz, de felcsináltattad magad, a donor megpattant, ezt te nyilván úgy éled meg, hogy egyedül vállaltad (perszeeee), és azért beszélesz ilyen okádék módon az állítólagos legjobb barátnődről. Dolgozz picit magadon, mielőtt tönkreteszed a hasadban lévő magzatod életét.
júl. 11. 13:08
 34/35 anonim ***** válasza:
32 pedig úgy tűnik várod a viszonzást, különben nem született volna meg a kérdés.
júl. 11. 16:18
 35/35 A kérdező kommentje:

#33! Jesszusom! Nem irigylem a környezeted. Szerintem pont te ne adj életvezetési tanácsokat. Senkinek😁

#34! Ezt miből gondolod? Nem azért különben. Ha én soha semmit nem tettem volna érte, mondjuk azért, mert nem lett volna olyan helyzetben, hogy egyáltalán alkalmam lett volna, akkor is van egy alap természetem, ami szerint az a normális, hogy az ember segít a barátjanak, HA szükséges. Legfeljebb nem szükséges. Az mindegy, hogy az "segítő" én vagyok, vagy a barátnőm, vagy te segítesz a te barátnődnek, vagy 20.ismeretlen az övének. Érted?

A kérdés azért született, mert nekem ez olyan természetes, mint a víz vagy a levegő. Mivel most derült ki, hogy másnak nem, csekkoltam, hogy én vagyok-e a helikopter, mert 1 emberből nagy statisztikat nem tudnék levonni.

júl. 11. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!