Hány emberben csalódtál a terhességed alatt?
Természetesen a terhességgel összefüggésben gondolom.
Sokan panaszkodnak itt, hogy barátnőjük szült, és azóta nem barátkozik. Na, de mi a helyzet fordítva?
Nálam, amikor terhes lettem, még mindenki baromi lelkes volt. Aztán elmúlt. Veszélyeztetett vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy egyetlen barátom sincs. Mindenki nagyon féltett, jaj, nehogy emelj, ne hajolgass, így segítek, úgy segítek, de a valóságban mindenki lesz@rja a nyomoromat, mindent egyedül csináltam. Nyilván nem olyasmire gondolok, hogy takarítsa ki helyettem a házat, hanem pl. nekem nincs kocsim és gyalog nem tudok hazacipelni 20-30-40kilós cuccot, jöjjön el velem, természetesen fizetném a benzint, meg ilyesmit. Persze, persze, ígéretekkel tele van a padlás
De a valóságban sose fordult elő. Miközben magának többször is bevásárolt ugyanott. (Nem kaja, tehát nem rendszeresről lett volna szó, hanem egyszer.)
De amúgy is elkerülnek azóta, mintha leprás lennék, vagy fertőző lenne a terhesség.😂
Néha megkérdezik, hogy van a baba?(Honnan tudjam?) Arról már nem is álmodok, hogy valaki megkérdezze, én hogy vagyok.
Nincs férjem egyébként, aki intézné ezeket, de ez most lényegtelen
Akkor meg ennek tuadtában vállaltad egyedül. nyilván nm jó, hogy nem segítenek, de te gyakorlatilag rájuk akarod alapozni az életed...
"Ja, értem, örüljek, hogy a legjobb barátnőm 2havonta egyszer megkérdezi, hogy van a magzatom. Hát, ezt a sarki közértes, akinek a nevét se tudom, naponta megteszi. Nem tudtam, hogy vele szorosabb a kapcsolatom."
Nem, nem szorosabb. A legjobb barátnődet nyilván kérdezés nélkül is fárasztod babucival. A sarki közértes meg ebből él: tracssaol egy kicsit mindenkivel, így aztán fontosnak érzik magukat és gyakrabban járnak a vásárlók
#7!Felsoroltam? Egyetlen példát írtam.
Nem Facebook ismerősökről beszélek, nincs is Facebook-om.
#9!Nem kértem számon senkin, pláne nem "ismerősön." Olyan barátokról írtam, akik éjjel 2-kor is felhívhattak és természetes volt, hogy ugrottam. Fordítva is. De köszi, hogy felnyitottátok a szememet, szerencsés vagyok, hogy nekem legalább VOLTAK barátaim.
#14! Felhívni valakit? Ezt nem értem, mire írod. Én nem annyit segítettem, hogy felhívhatott.
De nem neki kellett volna 30kilót cipelnie, hanem a kocsinak!
De egyébként természetes, hogy cipelni is segítek, nem nézem végig, ahogy a legjobb barátnőm elvetél, ha én épp akkor nem vagyok mozgásképtelen. Mint ahogy én is cipeltem, amikor neki volt baja. A 90éves szomszédomnak is segítek felcűgölni a banyatankot, ha épp kínlódik vele. Nem azt mondom, hogy fra.ncnak tart macskát, ha nem bírja a macskaalmot.
De arra jutottam #1-nek van igaza.Mindenki csak magával foglalkozzon, mindenkit le kell szarni.
#12! Nincs, gyereked, ugye? Ez a babucizás ilyen childfree szöveg. Gondolkozz kicsit. Ha folyton a "babucival traktálnám", akkor miért kérdezné meg, hogy van? Hiszen tudná, nem logikus. Soha nem beszélek róla, csak ha ő kérdezi, hogy van, akkor is azt szoktam mondani, fogalmam sincs, mivel tényleg nem tudom, nem mondja még. Inkább ő szokott magával traktálni. Küld napi 10szelfit magáról, 5videót az épp aktuális munkájáról és még 10fotót a kedvenc gyerekéről😁
Ez nem egy kisbolt. A pénztárosok pont leszarják, mennyi a bevétel, nem attól függ a fizujuk. Nekik aztán tök mind1, bemegyek-e.
Terhesség és gyerekvállalás után mutatkozik meg ki az igaz barát és ki nem. Nekünk volt pár barátunk baba előtt. A 95%uk haveri szintre redukálódott. Volt olyan pár, akikkel azt hittük nagyon jóban vagyunk de miután megtudták, hogy babát várunk, sosem hívtak sehová és nem is érdeklődtek a pici felől sem. Ők azért ejtettek minket, mert a csaj akart gyereket de még nem jutott el a kapcsolatuk oda, hogy legyen. Majd most már terhes és keresnének minket. Amúgy 1 baráti pár van, akik jöttek utána is miután lett baba, sőt kb 2 hetente eljönnek akár csak 1 órára is. Hívnak is minket mindig még akkor is ha tudják, hogy nem lesz a válasz. Csak akkor fognak a barátok visszatalálni, ha nekik is lesz gyerek.
Tudtam, hogy ez lesz, úgyhogy csak az az 1 pár ért meglepetésként. De lesznek majd új barátaink is a gyerek/gyerekek által. Ezt el kell fogadni.
Amúgy segítséget nem várom el, persze örülök ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!