Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány emberben csalódtál a...

Hány emberben csalódtál a terhességed alatt?

Figyelt kérdés

Természetesen a terhességgel összefüggésben gondolom.

Sokan panaszkodnak itt, hogy barátnőjük szült, és azóta nem barátkozik. Na, de mi a helyzet fordítva?

Nálam, amikor terhes lettem, még mindenki baromi lelkes volt. Aztán elmúlt. Veszélyeztetett vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy egyetlen barátom sincs. Mindenki nagyon féltett, jaj, nehogy emelj, ne hajolgass, így segítek, úgy segítek, de a valóságban mindenki lesz@rja a nyomoromat, mindent egyedül csináltam. Nyilván nem olyasmire gondolok, hogy takarítsa ki helyettem a házat, hanem pl. nekem nincs kocsim és gyalog nem tudok hazacipelni 20-30-40kilós cuccot, jöjjön el velem, természetesen fizetném a benzint, meg ilyesmit. Persze, persze, ígéretekkel tele van a padlás

De a valóságban sose fordult elő. Miközben magának többször is bevásárolt ugyanott. (Nem kaja, tehát nem rendszeresről lett volna szó, hanem egyszer.)

De amúgy is elkerülnek azóta, mintha leprás lennék, vagy fertőző lenne a terhesség.😂

Néha megkérdezik, hogy van a baba?(Honnan tudjam?) Arról már nem is álmodok, hogy valaki megkérdezze, én hogy vagyok.

júl. 10. 10:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19! Értem, de nálam pont ez az, hogy nekik van már. Akiről írtam velem várta nagyon régóta, hogy legyen nekem is, mert akkor majd így, meg úgy, meg amúgy. Abból lett az, hogy már leszarja és engem is. Amíg csak neki volt, azt természetesnek tartotta, hogy én dobjak el mindent, ha neki kell valami. És ezt nem vágom a fejéhez, hanem én most is ezt tartom normálisnak. Na, nem azt, hogy a másik dobjon el mindent, meg ne legyen élete, de azt igen, hogyha tud, segítsen a barátjának. Nekem ez baromi félelmetes, hogy a többség szerint az lett volna a normális, hogy megkér a barátnőm, menjek el a gyerekért az oviba, akkor azt mondom, hogy az apjával vállalta,mi közöm nekem ehhez? Ja, ő nem tud?Kit érdekel, akkor ott rohadjon meg, majd hazaviszi az óvónő.

Miközben baromi gazdag ember lennék, ha annyi ezresem lenne, ahányszor azt hallottam a hol a férjed kérdésre válaszként, átment Zsoltihoz/Gyulához/Józsihoz, tetszőlegesen behelyettesítendő SEGÍTENI laptopot bütykölni/kocsit szerelni/hazavinni a mosógépet stb. Náluk valahogy ez tök természetes. Ilyen szempontból sokkal normálisabbak a férfiak.

Én már csak új barátokban gondolkodom.

#20! Illetve babucid. Gyerekem nekem van😉

júl. 10. 15:00
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Csalódni senkiben sem csalódtam. A nővérem hozta a formáját. Nem beszéltem vele 1-2 éve, mert mindig is rossz volt a kapcsolatunk, aztán a férjével bele akartak rángatni a saját hülyeségükbe, ezért nem is terveztem többé szóba állni velük. Nem titkoltam a terhességem, egyszerűen nem beszéltem vele régen, ezért nem tudott róla. Aztán valakitől megtudta, és az éjszaka közepén felhubott, és ordítozva meg káromkodva elhordott mindennek, hogy mit képzelek, miért titkoltam előle. Kinyomtam, aztán mivel fél órán keresztül csörgetett, letiltottam a számát. Másnap reggel eljöttek hozzánk a férjével, hogy azonnal kérjek bocsánatot és magyarázzam meg, miért titkolózom, de a férjem nem engedte be őket. Még a szülésig párszor megálltak előttünk, de ki sem mentünk, ha láttuk, hogy ők azok. Aztán a szülés után megszerezték a férjem munkahelyi számát, és munkában hívták fel azzal, hogy nekik joguk van látni minket, engedjük be őket, ha jönnek. A férjem elmondta nekik, hogy ez munkahelyi szám, aztán mivel a testvérem férje elkezdett káromkodni, bontotta a vonalat. Utána már nem kerestek minket és ez nagyon jó így azóta is.
júl. 10. 15:22
 23/35 anonim ***** válasza:
36%

"Gyerekem nekem van😉"

Az előbb még csak terhes voltál

júl. 10. 15:45
 24/35 A kérdező kommentje:
#23!Meg most is. Elárulom, gyerekkel, nem teherautóval😂
júl. 10. 15:59
 25/35 anonim ***** válasza:

19es vagyok

Így már értem. Akkor pusztán annyi, hogy ő nem igazi barátod. Engedd el. A barátok nagy része még gyerekkel is kikopik. Lehet eddig élvezte, hogy te "alatta vagy" mert nincsen gyereked, házad, nem volt esküvőd...bármi...tehát jobbnak tartotta magát. De most, hogy te is elérted ezt a "szintet" már ejt. Nekem kellett pár hónap mire feldolgoztam. Konkrétan a gyász szakaszain mentem át. De már elfogadtam, hogy ez van. Majd lesznek újak. Addig meg hálás vagyok azoknak akik maradtak.

júl. 10. 16:03
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ezek szerint van már másik gyereked, őt is lássák el az ismerősök?
júl. 10. 17:14
 27/35 A kérdező kommentje:

#25! Ebben van valami, de még csomó mindenben "alatta vagyok" szóval nyugodtan lenézhet azokért, nem arról van szó, hogy nem maradt semmi🤣 Kicsit nárcisztikus szerintem.

Ki mondta? Nincs másik. Te melyik mozit nézed? Hol kéne az ismerősöknek ellátni a gyerekemet? Szó se volt ilyenről. Max.én "láttam el" a barátaim gyerekeit, de azt nem nevezném ellátásnak, hogy vigyáztam rájuk, ha megkértek.

júl. 10. 20:10
 28/35 anonim ***** válasza:

Gyerekem nekem van

Te írtad...

júl. 10. 20:13
 29/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ugy ertette, hogy a hasaban van. Tehat meg nincs kint, terhes.
júl. 10. 20:24
 30/35 A kérdező kommentje:
#28! 29-nél a pont. Miért, szerinted mi van a hasamban? Dinoszaurusz?
júl. 10. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!