Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki nem vállalt gyereket?

Van aki nem vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? Megbántad? Szerinted rossz ha valaki nem vállal gyereket? Mik az előnyei annak ha valakinek nincs és nem is szeretne?

jún. 24. 16:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Én sem tervezek gyereket. Ebben a kategóriában olvasgatva, csak megerősítést nyertem, hogy én nem ilyen életre és problémákra vágyom, amik itt felmerülnek. Meg egyáltalán nem szeretem a gyerekeket, nem vágyom a genetikai hibáim sem átörökíteni és 1000 másik dolog van, amivel el tudom tölteni az időmet. Elfogadom, hogy másnak meg a gyerek minden vágya, ők meg fogadják el, hogy nekem nem. Nem fogom megbánni, mert nyilván ez egy jól átgondolt döntés, az ilyet az ember nem egyik pillanatról a másikra dönti el. De millió értem van a gyerek ellen és egy sem mellette.
jún. 25. 08:22
 22/27 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy én pl a főoldalra szoktam idetévedni, csak ha gyerekmentesekről van kérdés. Alapból nem olvasgatok és írogatok gyerekekről, mert nem érdekel. De ez a kérdés most pont nekünk szólt, persze, hogy válaszolunk rá.
jún. 25. 08:29
 23/27 anonim ***** válasza:
53%
22# de rengetegen vannak itt, akik nem ilyen jellegű kérdésekhez is mindig odabofogik, hogy nekik nem kell gyerek, és utálják őket. Ezt én már valahogy kétlem, hogy mindig idetevednek a fooldalrol, és ráadásul ha más a téma, akkor is úgy érzik, ezt muszáj megosztaniuk velünk.:)
jún. 25. 08:50
 24/27 anonim ***** válasza:
39%
Azért elég jellemző, hogy milyen hevesen reagálnak a gyerekesek ezekben a témákban. Szerintem ha lenne egy gyerekmentes topic (ami jó lenne), ők is ugyanúgy ott lennének, mint a gyerekmentesek. El kellene tudni viselni egymást. Az én barátnőimnek is van gyerekük, mégis jól megvagyunk. Soha nem foglalkoztunk azzal, hogy miért ezt az életformát választottuk.
jún. 25. 09:15
 25/27 anonim válasza:
72%
Én nem csakhogy a józan eszemmel is felfogom, hogy nekem nem való az anyaság (nem szeretem a gyerekeket, számomra idegesítőek...) de meddő is vagyok. Szóval a természet ígyse úgyse akart nekem gyereket adni...szerencsére :)
jún. 25. 15:05
 26/27 anonim ***** válasza:
62%

20. Egyrészt nem mondtam hogy minden gyerekes panaszkodik a gyerekére , de sokan, másrészt én nem tudom kik írnak ebbe a kategóriába " állandóan", é kizarólag az ilyen kérdésekre szoktam válaszolni, mivel csak ez vonatkozik rám is. És bizonyos szinten azt gondolom, hogy talán ezek a válaszok olyan kérdezőkhöz mennek akik azért kérdezik ezt, mert egy picit esetleg egyedül érzik magukat a gyerek-nemvállalás terén, nincsenek ilyen ismerőseik, nem nagyon tudnak erről senkivel beszélni, véleményeket hallani/olvasni. És itt ugye mint tudjuk, máshova nem lehet írni ezeket a kérdéseket.

+ Szerintem mindenki oda ír ahová akar, nem kell senkinek a gyakori népênek jóváhagyása. :)

jún. 25. 16:00
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel a panaszkodással is csak itt találkoztam, eddig soha nem hallottam senkitől, hogy nem tud hajat mosni, kávét inni vagy WC-re menni.
jún. 25. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!