Aki csak 1 gyereket vállalt nem bánta meg, nem zavar ha kérdezgetik ez miatt?
A kérdezősködést semmilyen körülmények között nem lehet elkerülni. 2 gyerekkel folyton azt kérdezték, mikor jön a 3.? Mintha evidens lenne, hogy lesz 3. is, de most, hogy valóban úton van, meg azt kapom meg, hogy kell a csokhoz? Aki nem szeretne gyermeket, azt azért nem értük, akinek több is van, minek szül erre a világra stb...
Az a lényeg, Nektek mi a legmegfelelőbb minden szempontból, 1 gyerekkel is bőven lehet kerek az élet!
Egyébként már most 6 éves a gyereked, még mire megszületne a 2.,akkora lenne köztük a korkülönbséghogy, hogy már teljesen másról szólna a testvériség, mint az együtt játszásról, persze ennek is megvan a szépsége.
Csak magatokkal és a saját ifényeiddel törődjetek.
Én nem tudnék ennél több terhet vállalni.
2 hónapos a babám és eddig is tudtam h egy gyerekem lesz, most már tapasztalat is alátámasztja a döntésem.
Kicsit zavar h úton út félen mindenki magyarázza h mennyire fontos a szoptatás és úgyis meggondolom magam a második gyerekkel.
Már ennek az egynek is csak elégséges anya vagyok, mégegyet nem bírnék el.
Szóval zavar kicsit, de nem pörgök rajta.
A legnagyobb kérdés az, hogy te mit szeretnél.
Azt írtad, hogy nincs türelmed mégegyhez, mégis bánod hogy nincs testvére. Miért bánod? Csak mások véleménye miatt? Vagy te magad is szeretnéd, ha lenne testvére a màr meglevő gyerekednek?
Viszont, ha nincs türelmed, akkor az szenvedés lenne mindenkinek. Neked is, apukának is, nagytesónak is, meg a kicsinek is.
Szerintem ne vállalj addig, amíg nem vagy biztos benne!!!
Ez erdekes engem is tobb gyerekesek akarnak meggyozni. Hova tovabb ezek nem kedves gyozkodesek hanem konkret ijesztgetesek mint pl majd egyedul kell szorakoztatnom meg ugyis lesz testvere ugyis meggondolom magam. Van amikor en is elgondolkodok kicsit de az elozo hozzaszolokat olvasva en is inkabb felveszem akkor a fapofat. 1,5 eves a lanyom meg csak. Es en se akartam tobbet soha.
7: igaz hogy nem tudnak egyedul jatszani az egykek vagy ez is csak ilyen bullsh*t hogy hassanak ram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!