Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki nem vállalt gyereket?

Van aki nem vállalt gyereket?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? Megbántad? Szerinted rossz ha valaki nem vállal gyereket? Mik az előnyei annak ha valakinek nincs és nem is szeretne?

jún. 24. 16:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%
Van. Nyilván nem bánta meg. Nem rossz, ha valaki nem vállal gyereket. Az az előnye, hogy nincs és nem is lesz.
jún. 24. 16:46
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Az első jól leírta. Egyébként ezt a kategóriát inkább azok olvassák akiknek van, így kevésbé jut el a célcsoporthoz.
jún. 24. 16:50
 3/27 anonim ***** válasza:
72%
Igen én. Nem nekem való. Nem szeretem a gyerekeket, áldozatokkal jár (szülés, betegségek, kevesebb pénz, testi változások, kevesebb alvás stb.). Nem voltam sose egy anyáskodó típus.
jún. 24. 16:52
 4/27 anonim ***** válasza:
60%
Jelen. Nem, nem bántam meg. Az előnye az, hogy független vagyok, oda megyek, ahova akarok, nyugodtan leülhetek olvasni vagy tévét nézni, vagy ha fáradt vagyok, lefekszem. A gyerek egy életre szóló felelősség, nem szűnik meg a nagykorúságával, látom az ismerősöknél. Aztán az unokákkal előlről kezdődik a körforgás, soha nem lesz vége. Hátrányt számomra csak a munkahelyen jelentett, mert a gyerekesek mindenben előnyt élveztek. Fizetésemelésnél, jutalomosztásnál mindig a sor végén voltam. Túlóránál, helyettesítésnél a sor elejére kerültem. Még a szabadságomat sem tudtam akkor kivenni, amikor szerettem volna.
jún. 24. 17:04
 5/27 anonim ***** válasza:
63%
#4 sose kaptam fizetésemelést, mert gyerekem van, sőt, a legalacsonyabb órabéresek között vagyok. Jutalmat pláne nem kaptam. Túlórát ugyanúgy elvárják tőlem is, szabadságot alig adnak ki 1-1 napot, azért is pampognak. Most van nyári leállás az oviban, 4 hét, alig tudom megoldani, mert csak 1 hetet kaptam a munkahelyemen, holott még van tavalyról is szabim, mert nem adják ki. 4 hetes leállás után egész nyáron ügyeleti óvodában lesz a kisfiam. Ha el merek menni vele táppénzre egy évben 2-3-szor pár napra, akkor már hívogatnak a munkaügyisek, hogy mégis hol vagyok, mikor megyek, biztos akkor stb stb. Erről ennyit...
jún. 24. 17:31
 6/27 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vállaltam gyereket , és nem is fogok. A férjem sem akar, neki is így jó.

Nyilván nem bántam meg, azért döntöttem a gyerekmentes élet mellett, mert így vagyok boldog. Számomra a gyerek/gyerekes élet, csak nyűg lenne, teher, tul sok stressz stb. Se kedvem, se energiám, se időm, se türelmem nincs hozzá, + van jobb dolgom is. Az az előnye, hogy szabad vagyok, azt csinálok amihez kedvem van, a dolgos fárasztó hétköznapok után ott a házimunka rám eső része is, semmi kedvem még egy 3. műszakhoz is a gyerekkel.

hétvégén délutánig alhatok, pihenhetek, a hobbijaimmal foglalkozhatok, csinálhatunk akár spontán közös programot is a férjemmel, semmi akadálya nincs. És egyébként sem szeretem a gyerekeket, nem tudok mit kezdeni velük, fárasztóak, hangosak, hisztisek, sokszor idegesítőek is stb. Szóval abszolut nem nekem való.

jún. 24. 17:35
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
4. Az ilyen diszkriminatív munkahelyet ott kell hagyni, én is megtettem hasonló okok miatt. A mostani főnök szerencsére normális:)
jún. 24. 17:37
 8/27 anonim ***** válasza:
54%
Van. Televan velük a gyermekvállalás topic, Isten tudja miért.🤷🏼‍♀️
jún. 24. 18:40
 9/27 anonim ***** válasza:
58%

8. " Egyéb kérdések" fülnél vagyunk. Ebbe bármi belefér. Amúgy meg azért itt, mert nem létezik olyan kategória ahol gyerekmentességről lehet kérdéseket feltenni, és az érdeklődő számára érdemi válaszokat adni. Sok ilyen kérdés felmerül, szóval Láthatóan lenne erre igény.

Ha nem tetszik, lehet tovább görgetni:) A válaszodnak semmi köze nem volt a kérdéshez, szimpla kötözködés.

jún. 24. 18:52
 10/27 anonim ***** válasza:
32%

#9! Mi az, hogy semmi köze a válaszomnak a kérdéshez, amikor az volt a kérdés, hogy van-e, aki nem vállalt gyereket?🤣

Ugyanitt szövegértés korrepetálás olcsón😉

jún. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!