Van aki nem vállalt gyereket?
Én nem vállaltam gyereket , és nem is fogok. A férjem sem akar, neki is így jó.
Nyilván nem bántam meg, azért döntöttem a gyerekmentes élet mellett, mert így vagyok boldog. Számomra a gyerek/gyerekes élet, csak nyűg lenne, teher, tul sok stressz stb. Se kedvem, se energiám, se időm, se türelmem nincs hozzá, + van jobb dolgom is. Az az előnye, hogy szabad vagyok, azt csinálok amihez kedvem van, a dolgos fárasztó hétköznapok után ott a házimunka rám eső része is, semmi kedvem még egy 3. műszakhoz is a gyerekkel.
hétvégén délutánig alhatok, pihenhetek, a hobbijaimmal foglalkozhatok, csinálhatunk akár spontán közös programot is a férjemmel, semmi akadálya nincs. És egyébként sem szeretem a gyerekeket, nem tudok mit kezdeni velük, fárasztóak, hangosak, hisztisek, sokszor idegesítőek is stb. Szóval abszolut nem nekem való.
8. " Egyéb kérdések" fülnél vagyunk. Ebbe bármi belefér. Amúgy meg azért itt, mert nem létezik olyan kategória ahol gyerekmentességről lehet kérdéseket feltenni, és az érdeklődő számára érdemi válaszokat adni. Sok ilyen kérdés felmerül, szóval Láthatóan lenne erre igény.
Ha nem tetszik, lehet tovább görgetni:) A válaszodnak semmi köze nem volt a kérdéshez, szimpla kötözködés.
#9! Mi az, hogy semmi köze a válaszomnak a kérdéshez, amikor az volt a kérdés, hogy van-e, aki nem vállalt gyereket?🤣
Ugyanitt szövegértés korrepetálás olcsón😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!