Aki egy gyereket vállalt csak az nem bánta meg később?
És a gyerek kerdezgette miért nincs testvére, rossz volt neki?
2 gyereket terveztünk. Most 3 éves a fiam, de úgy érzem most, hogy nem akarom újból kezdeni. 2,5 éves koráig minden éjjel kelt, nagyon eleven egész nap meg sem áll, nagyon nehéz terhességem is volt, 5. hónaptól feküdnöm kellett mert kinyilt a méhszáj. De mégis bánt, mert biztos rossz lesz neki, hogy nincs testvére. Én még ráérnék mert 30 éves vagyok, de férjem már 42. Meg az otthonlétet se bírtam már a vége felé, nagyon hiányzott a felnőtt társaság.
Nálunk első körben anyagi oka volt, nem akartuk túl vállalni magunkat.
Később pedig a korunk (férjem 46, én 36 vagyok most) miatt.
Már nincs tervben még egy gyermek, megpróbálom úgy felfogni hogy nem véletlenül alakult így.
Koszi!
Meg egy kerdes, hogy nem is volt semmi (problemada utalo jel) ami miatt jobban kellett rad figyelni hanem egyszeruen igy vizsgalt? Koszi, bocsanat hogy bezavartam.
23 hetes terhes vagyok. Nem igazan van szerintem okom aggodni, csak neha eszembe jut es aggaszt, hogy honapokkal ezelott viszgaltak meg utoljara. A heten megyek, majd megkerdezem.
Koszi!
36 voltam, amikor terhes lettem, elsősorban anyagi okokból jött ilyen későn. Nehéz első trimeszter (három hónap vészes hányás), nagy baba, könnyű szülés, de nagyon nehéz gyermekágyas időszak. Hasfájós baba, akit fél éves koráig, hacsak nem aludt, cipelni kellett, különben ordított. Amikor beindult a mozgásfejlődése, könnyebb lett, mert onnantól elszórakoztatta magát, de éjszakánként még háromévesen is kelni kellett hozzá.
Nemhogy nem bántam meg, hogy csak egy van, de őszintén nem értem, hogy aki egynél többet vállal, hogy bírja energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!