Van-e aki megbánta, hogy nem vállalt gyereket és már késő?
Nekem egy kollégám van így. 35 évesen jutott eszébe, hogy talán lehet kéne, de a férje nem akart. Válás, hercehurca, "mostmégnemjó", legyen megfelelő apa, megfelelő ház, végül 39 évesen gondolta akkor elkezdi, de a teste már nem igazán működik vele együtt,és az apajelölt se túl fiatal. Minden gyerektől sírva fakad kvázi és bánja.
Valószínűleg sokan vannak így, de erről nem szeretnek beszélni.
50es nő ismerős, idős rokon bácsi meg negyvenes nő is, ő még tudott szülni, de minden nap nyomasztja a kora..
Idős néni, akinek a férje meghalt és háznézőben voltunk, idős pár, akiknél szintén házat néztünk.
Gyerekkel mentünk, mind szomorú lett és mondta, hogy bánja.
Szerintem is kevésbé bánja az, aki élt egy lehetőséggel, de nem tetszett neki, mint az, ha teljesen kihagysz valamit.
Én minden téren kipróbálás párti vagyok, mert volt részem egy csomó dologban, amiről nem gondoltam, hogy jó lenne, aztán megtetszett.
Na meg nem vagyok olyan naiv, hogy azt gondoljam, 10, 20 vagy akár 30 év múlva is ugyanígy állok a világhoz, ezeket fogom szeretni, ezekre fogok vágyni, mint most. Ez olyan hatalmas idő, hogy 28 évesen felfogni nem bírom..
Itt Ti nagyon kedvesek vagytok velem, hihetetlen!Jó látni, hogy még vannak jó, empatikus emberek.
Kedves 5.!
Köszönöm szépen a biztatást, bár én jóval idősebb vagyok, mint te. A 20 éves kori döntésed miatt ne hibáztasd magad, fiatal voltál, abban a helyzetben én sem tettem volna másképp. Nem szabad egy nőt ilyen miatt megítélni. Kívánom, hogy sikerüljön és nagyon boldog életed legyen!
Kedves 7!
Mintha szívemből szóltál volna. Pont ez a bajom, hogy nem vagyok képes átvágni senkit. És eddig olyan férfiakkal találkoztam, akik vagy nem akartak tőlem gyereket vagy nem lehetett már nekik betegség miatt. Ilyenkor persze a sok okoskodó időben szült, de már pokoli házasságban élő ember még a keresztvizet is leveszi rólam, sérteget, elkeserít.... 37 évesen váltam el, mert nem lehetett gyereke és eltitkolta... utána én marha a neten kerestem társat... ne tudjátok mit kaptam... fel lettem világosítva, hogy ebben a korban már annak is örüljek ha valaki rám néz.... Sajnos volt párom is manipulált rendesen, akivel most szakítottam, akinek a gyerekével két évi foglalkoztam, hogy jobb ha már nem stb... ő nem akar, jobb így... De eldöntöttem, hogy egy életem van és nem fogok többet foglalkozni negatív megkeseredett emberek véleményével....Eddig is bánom, hogy hittem nekik.... Nagyon bánom, mert még most sincs veszve semmi, nem én mondtam, hanem az orvos mondta, mert a nyáron elmentem kivizsgáltatni magam..
Kedves 1.!
Sajnos annak idején én is ebbe a csapdába estem bele, hogy legyen egzisztenciám, hogy meg legyen a több diploma a végzettség, a ház stb... Hogy ne kelljen másoktól függeni, hogy ne legyek kiszolgáltatva egy férjnek, ne legyek eltartott. Egyébként a sors fintora, hogy tudom, hogy vagyok olyan erős, hogy akár egyedül is meg tudnék lenni egy kisgyerekkel.
Nem tudom mennyire hisztek a horoszkópban, én semennyire... pár éve egy gonosz nő akinek érdekházassága van (be is vallotta, hogy a férje semmit sem jelent neki, kínjában foglalkozik asztrológiával) közölte, hogy nekem vagy csak zabi gyerekem lehet így mondta, vagy pedig olyan embertől aki iránt semmit sem érzek... "aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál " Nagyon sok gonosz írigy ember van... Én nem foglalkozok már senkivel csak a saját életemet fogom rendbe tenni.... Jelentkeznének vigasztalóim, de nem vagyok én Mari Zsuzsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!