Van-e aki megbánta, hogy nem vállalt gyereket és már késő?
Én egyszer egy fórumon olvastam egy hölgy őszinte vallomását. Ő azt írta, hogy mikor fiatal volt, falta az életet, eszébe se jutott- sőt kifejezetten nem akart gyereket, élvezte a szingli létet, bulizott, világot látott élte az életét. Ez lett a hitvallása- hogy ennél jobb nincs is.
Később mellőle az összes barát- barátnő szépen elfogyatkozott, mindenki lecsaládosodott, ő pedig teljesen egyedül maradt. Egyedül minden szülinapkor, minden karácsonykor.... és depressziós lett, még öngyilkosságot is megkísérelt. Azt írta, hogy nagyon megbánta, hogy így alakult az élete. :(
Engem ez nagyon megrendített annak idején, több mint 10 éve olvastam már.
Ne haragudj, ha nem ilyen történtet akartál olvasni- de ez jutott hirtelen eszembe.
Szia- 11-es vagyok.
Nem gondoltam egy pillanatig sem, hogy öngyilkos gondolataid lennének- szimplán a történet olyan, hogy igen- megbánta a hölgy, hogy nem lett családja.
A leírásaid alapján inkább pozitív személynek gondolnálak. Legjobbakat kívánom Neked!!
Ki a csudát érdekel?
Menj társkeresőre most! Ha értelmiségi pasi kell, Tinder, anyám is ott ismerkedik, 55 éves, 46 éves kora óta nem menstruál, szóval a klimaxot nem lehet fixen belőni!
Én megnéztem kíváncsiságból, mit reagálnak, ha kiírom, hogy férjet keresek családalapításhoz, rettenetesen sok párom lett, pedig azt is kiírtam, hogy már van egy gyerekem.
Csak a normálisak húztak jobbra, a negatív kommentek így elkerültek!
Anyám korosztálya is aktívan keres társat tinderen, 45 lehetsz, úgy pláne, Írd ki, hogy gyereket akarsz, családot egy szimpatikus, megbízható férfivel, lődd be a kort 35-50ig és írd ki, hogy nem akarsz éveket várni.
Fognak írnak és csak velük foglalkozz, senki mással.
Ha valaki leszól, egyszerűen unmatcheld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!