Holnap lesz 5 hónapos a kislányom, 6.035 kg, 2700 kgal született, kevés ?
A 6 hós duplázás is csak egy ajánlás, több gyereket ismerek, akik azt sem teljesítették, és semmi bajuk, akkor a tiédnek miért lenne ez baj? :)
Az én fiam pl. 6 hónapos korára majdnem triplázott, pedig nem született kórosan kis súllyal (3120g, 37. hét), engem meg mindig azzal riogatott a védőnő, hogy ezért fog késni a mozgásfejlődése, de volt olyan eü-s is, aki azt tanácsolta, hogy szakítsam meg a szoptatásokat 🙃
Pedig akkor sem volt kövér, és most, 21 hónaposan sem az (90 cm és 14 kg körül van), teljesen arányos, és persze mindent időben csinált.
Ezt csak azért írtam, hogy nem kell ezt olyan komolyan venni, ha igazán baj van, akkor úgyis tudni fogod szerintem, de egyelőre tökéletesnek tűnik a babád! :)
lányom 3240-el szuletett, 6hónaposan volt 5840g
Senki nem mondta erre sem, hogy kevés :)
Ha 2700 kilóról lefogyott 6 kilóra, az elég kevés :D
Bocsi, nem hagyhattam ki :P amúgy viccen kívül: szuper súlyban van! Ha kevesebb lenne, azon se kéne orlodni, ha több, azon se. Ez is csak egy szám :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!