Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenézitek az ilyen szülőt?

Lenézitek az ilyen szülőt?

Figyelt kérdés

Olvastam egy cikket (divany.hu), amely arról értekezett, hogy a Z generáció nem szeret telefonálni, inkább megvárják, amíg elmúlik a hívás, majd inkább írnak a hívónak.

Erre egy nő (nyilván anyuka) azt kommentelte, hogy "egyszer játszhatná ezt el velem a gyermekem, utána úgy leteremteném, hogy többet nem merné nem felvenni a telefont".

Mit gondoltok erről?

Én azt, hogy az anyuka

1. nevelési módszerei primitívek

2. nem képes tudomásul venni, hogy több, eltérő hozzáállás létezik a kommunikációhoz, ezekhez nem képes toleránsan hozzáállni

3. technikai fejlettségét figyelembe véve jó eséllyel írógépen gépelteti a gyerekkel a beadandót, a mosásra pedig a közeli patakban tanítja meg a gyerekét

jún. 19. 18:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%
Dolgozom es ez 75% vezetessel jar. Nem tudok csetelni az autopalyan 130nal. Hivjon fel vagy en hivom. Van kihangosito. A pittyegest nem hallom meg sok esetben. Ergo ha fontos lehet orak mulva valaszolok.
jún. 23. 14:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Olvasva a hozzászólásokat, megnyugtat, hogy rajtam kívül is vannak telefonfóbiások. Nyugger létemre az vagyok.

Írásban viszont sűrűn kommunikálok. Előbb leírok valamit, mint kimondanám.

A telefont csak családtagoknak veszem fel.

júl. 9. 13:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk ettől a telefon fobiatol én hülyét tudok kapni, főleg felnőtt emberek részéről.

Volt munkahelyemen hívtam egyszer a takarítónőt, mert az elszámolásához kellett volna tőle egy adat, hogy tovább tudjam küldeni. Hívom telefonon, nem veszi fel. Hívom a sajatomrol, nem veszi fel. Másnap kérdezem, mizu, miért nem vette fel, vagy hívott vissza. Haaaat, hát ő ezeket a számokat nem ismerte, csak a főnökét, olyat meg nem vesz fel, amit nem ismer.

Tök jó, csak emiatt állt a folyamat egy napig, engem is feltartott vele, ő meg két héttel később kapott fizetést, és persze mindenki hibás volt, csak ő nem.

De számtalan ilyen eset volt még, ami a hívott félnek is fontos lett volna, csak cseszett felvenni, mert ő nem telefonál, mert mit tudom én, harap a telefon

júl. 13. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!