Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lenézitek, aki autó nélkül...

Lenézitek, aki autó nélkül nevel gyereket?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt!
2013. júl. 24. 14:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. Honnan az ötlet?:) Senkit nem néznék le a körülményei miatt.

Az tény, hogy kocsival könnyebb, kényelmesebb az élet, de nem mindenki teheti meg, hogy fenntartsa, vagy a másik esetben nem mindenkinek van rá szüksége. Mondjuk akinek minden 5 percre van (ovi, suli, orvos, bolt), annak nem fontos.

2013. júl. 24. 14:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha az autók nevelnék a gyereket.... :-D

De most komolyan,a gyerek tisztességes neveléséhez nincs szükség autóra!

Nekünk speciel van autónk, nekem jogsim nincs,csak a Páromnak,gyalog eljárok a gyerekekkel mindenhova,a Párom meg dolgozik a kocsival,családlátogatáskor kocsiba ülünk,ha menni kell valahova városon kívül valamiért (kórházba szakrendelésre vinni valamelyik gyereket) akkor kocsiba ülünk,de ennyi. Az én részemről az egyetlenek vagyunk,akiknek van autó,a tesóimnak nincs- vagy is az egyiknek lesz,de Neki nincs családja :-) Semmivel sem kevesebbek nálunk! :-) Ahogy a többi ember sem,akiknek nincs autójuk. :-)

2013. júl. 24. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem van kocsim.Naponta hasznàlom Bp-en..mivel több a gyerekem? semmivel...nem a kocsi neveli hanem èn...engem kocsi nèlkül neveltek, felnőttem.
2013. júl. 24. 14:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki lenézi az magát minősíti ezzel. Találkoztál ilyen emberrel?
2013. júl. 24. 14:58
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem nézem le őket.

Sokkal egyszerűbb az élet autóval, úgyhogy maximum sajnálom azokat, akiknek bkv-zni kell a sokszor nem túl intelligens, és udvarias utazóközönség között. És hálát adok az égnek, hogy valahogy ki tudjuk szorítani az autó fenntartását a sokszor szűkös költségvetésünkből. Szóval ettől még ugyanolyan jó szülők, és a gyermekeik sem lesznek ettől rosszabbak. Ez nem minősít senkit...

2013. júl. 24. 15:10
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem nézem le, inkább csodálom, hogy ebben a rohanó világban hogy tudnak bevásárolni, különórákra járni, rokonokat látogatni stb. Van ilyen ismerős család, nekem pl. az sokkal furább hogy a 45 éves apukának jogsija sincs.

Én 36 vagyok, de 17 évesen megszereztük a jogsit, én is és a hugom is, bár saját autóm csak 6 éve van.

Amióta kisgyerekünk van, még jobban örülök, hogy van kocsi, ha bármi történik pl. az éjszaka közepén, azonnal tudjuk vinni, ha kell.

2013. júl. 24. 15:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Magunkat is le kéne nézni.

Két kisgyerekünk volt, amikor sikerült egy jó állapotú régi használt autót vennünk. Kettővel még lavíroztunk, de a harmadik terhességem alatt már nem lett volna erőm kettőt emelgetni buszra, ebből az egyiket babakocsival.

Hála Istennek pont akkor alakult úgy anyagilag, hogy megtehettük.

Sokkal könnyebb így, pedig néha a hármat ki-be pakolni, szíjazni sem egyszerű, de még mindig sokkal könnyebb.

Tudom, mert bizony volt hogy rá csukták a nagyobbikra az ajtót a vezetők, meg a kocsival majdnem leestem busz és járdaszegély közé (mert úgy álltak be a megállóba, hogy tragédia...)

Rengeteg energiát és időt spórol az autó nekünk.

Le a kalappal mindenki előtt, aki anélkül csinálja, főleg több gyerekkel!

2013. júl. 24. 15:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nézzük. Egyébként nekem is van autóm, vidéken élünk, itt nagyon meglennénk lőve autó nélkül+gyerekkel. Akárhova elmegyek vele akár sétálva, vagy babakocsival, de biztonságban tudom magam, h van autó a háznál. Pl. átmenni a másik városba bevásárolni, stb. Ha Bp-en élnénk, vagy más nagyvárosban, nem érdekelne h van e autóm.
2013. júl. 24. 15:20
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Én nem nézem le,nekem van és nagyon szeretem,amint lehetett letettem a jogsit, nagyon de nagyon szeretek vezetni,ezen kívül a munkámhoz is nagy szükség van rá,nem beszélve a bevásárlásról,utazásról,nem tudom mit csinálnék nélküle,de soha nem néztem le azért valakit,mert nincs neki.
2013. júl. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!