Egy 9-10 hónapos baba emlékezhet felnőttkorában az akkor történt autó balesetre? Vagy válthat ki nála felnőttkorára pánikot, depressziót félelmet?
Mert akarod elohozni? Hidd el, csak rosszul jarnal, ha elo tudnad csalni az emlekeket. Nagyon fajdalmas lenne. Gondold el, milyen rettegest elhet at egy ilyen idos baba.
Ne tedd ezt magaddal. Megbannad.
elvileg az agy 2éves kor előtt nem nagyon raktároz emlékeket. oka van. a lelked is ekkorra "fejlődik ki" ..vagy nem tudom hogy mondjam
talán hipnózissal, de én attól félnék :)
3/5 nem élne át rettegést, nem véletlenül nincs a gyerekeknek ennyi idősen félelemérzetük sem.... hiszen az sincs még kialakulva, kifejlődve. 2-3 éves kor körül vagy utána.
csak nézett valószínüleg hogy mi történik, ennyi.
köszönöm h írtatok.Azért akarom hipnózist, mert pánikbeteg vagyok és lehet h ez az alapja az egésznek.
Remélem azért megkerested a anyukádat!Én megkeresnem a helyedben!!
Persze fájdalmas lenne de lehet h elmúlna a pánik...
Emlékezhet.
Kineziológus neked is tud segíteni. Pontosabban meg tudjátok nézni, hogy sérültél e lelkileg. Ha igen akkor segít.
tesómék autóbaleseteztek- durván, 20hónapos fiukkal. (szülők sokáig voltak kórházba, a pici csak pár napot utána velünk volt)Nekünk is azt hajtogatták, hogy de jó, hogy nincs két éves nem fog rá emlékezni....
Nem tudom, de szegény nagyon érzékeny, borzasztó szélsőségesen viselkedik, megmagyarázhatatlan félelmei vannak... pedig azóta már 4év eltelt, szülei is szerencsére felépültek. Sokat járnak vele pszichológushoz még mindig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!