Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? Vagy mit akarhat? (légyszi olvassátok L)
Randiztunk, aztán kiderült, hogy végülis osztálytársak lettünk. Rögtön megváltoztak a viszonyok.... azóta hozzám se szól. Hiányzik.... nagyon. És minden nap látom. :/ ráadásul más srácok is fűzik.
Miért csinálta? Van még esélyem? Tényleg el kéne felejtenem?
Hozzá tenném, hogy rendkívül sok energiát fektetett abba 3 hétig, hogy elkerüljön. Látványosan felkapta magát ha ott voltam valahol, ha valahol ott álltam átvonult és még be is jelentette a másik társaságban hogy "bocs csak nyomul rám egy srác" átkérte magát az én csoportomba pl. abban a kis teremben van folyton ahol én pedig van egy nagyobb is a többiekkel. Mindig ott ül, áll valahol a közelemben, mindig úgy, hogy lát, figyel, néz, hallgat. Múltkor még a sorban is majdnem mellettem jött. Suli után szinte megvárt, aztán átment az út túloldalára amikor jöttem. Tudta, hogy jövök, hiszen végig szemmel tartott.
Ez változtat valamin?
Az biztos, hogy visszautasítaná. Randizni többet nem fog velem, főleg így nem, hogy barátja van.
Lehet, hogy bejövök neki, de van valami a személyemben amit nem mer a közösség előtt felvállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!