Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi házban élő szülők!...

Családi házban élő szülők! Lenézitek a panelban élő gyerekes családokat?

Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Semmiképp sem nézem le
Nem nézem le, de törekedjen a kertes házra mielőbb
Lenézem és vállalom is
Lenézem, de nem árulnám el senkinek
90 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem nézem le, én is panelban nôttem fel.
2020. szept. 9. 13:32
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le, panelban nőttem fel én is, a szüleim még most is ott élnek, a legjobb barátnőm is panelben neveli a gyerekét.
2020. szept. 9. 13:36
 3/31 anonim ***** válasza:
85%

Emögött az a téves prekoncepció áll, miszerint mindenki kertesbe vágyik, holott nem.

Mi kertesből költöztünk lakásba - és nem minden lakás panel -, és nem is akarok visszamenni.

2020. szept. 9. 13:40
 4/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de én nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy el tudunk költözni. Utáltam!!
2020. szept. 9. 13:41
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Uhh nekem anyám borzalmasan lenézte azokat akik panelban laknak. Oviban az egyik barátnőmnek mindig megvoltak a legújabb játékok stb és amikor nyafogtam, hogy én miért nem kapom meg akkor az volt a válasz, hogy ne irigykedj X-re, lehet hogy megvan neki a legújabb Furby de egy szutykos lakásban laknak (sosem voltunk náluk, csak anyám egyszer látta hazamenni őket). A vicc az, hogy anyám mindig is HTB volt és csak odaköltözött apámhoz aki örökölt egy családi házat. 😅 Én nem tudnám elképzelni, hogy ilyenért emberek lenéznek másokat, eszembe nem jutna, de sajnos közvetlen közelről láttam, hogy van ilyen.
2020. szept. 9. 13:43
 6/31 Derjaderja ***** válasza:
84%

Dehogyis. Amíg panelben éltem, sokkal több félretett pénzem és jobb színvonalú életem volt.

Az uram szülőházát ujítottuk fel, elég nagy megterhelés többemberes baba mellett illetve terhesen ellátni.

Sokat gondolok rá, mennyivel jobb lenne az èlet a volt lakásomban. Nagyon szerettem, ahogy a környéket is.

Persze már ezt a mostanit is megkedveltem.

2020. szept. 9. 13:45
 7/31 anonim ***** válasza:
85%

Aki ezért lenézi a másikat, az csak saját magát minősíti. Ez is mutatja, hogy nem attól lesz valaki jobb ember, hogy milyen házban él.

Én pl világ életemben lakásban laktam. Hol panelban, hol társasházi lakásban. És nem vágyom kertes házba. Francnak van kedve a hétvégét kertészkedéssel tölteni a családdal töltött minőségi idő helyett.

2020. szept. 9. 13:52
 8/31 anonim ***** válasza:
87%
Lenézni?! Nekem van olyan ismerősöm, aki semmi pénzért nem költözne kertesbe. Mi kertesben lakunk en abban is nőttem fel, de sem gyerekként sem felnőttként nem használom a kertet. Hacsak az évi 5 grillezes/szalonnasütés nem minősül annak, de ahhoz nem is kell kert egy csomó hely van ahol lehet ilyesmit rendezni a szabadban.
2020. szept. 9. 14:00
 9/31 Derjaderja ***** válasza:
83%

Na meg a panelban minden közel volt, nem 20 perc utazás az első bolt vagy bankautomata stb. A játszótér sem 20 perc (tipegővel) 45, hanem kb 3.

A házban volt a szuper jógastúdió lent. A boldog fiatalságom 😁😁

Itt aki nem vezet, az pici babával teljesen meg van lőve. Pedig nem is a vilag vége amúgy.

2020. szept. 9. 14:05
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is van olyan ismerősöm, aki lenéz emiatt.

Nekünk nem volt anyagi segítségünk, így társasházba tudtunk költözni.

Aki lenéz, CSOK-ot vettek fel (ami ugye sok megkötéssel jár), szülőktől 10 milliót kaptak, és 20 éves hitel van a nyakukon.

Félre ne értsétek, nem "lenézem" őket. Csak arra akartam célozni, hogy nem mindenki teheti meg, hogy fiatalon kertesházba költözzön, és nem mindenki akar élni a csok és a hitel lehetőségével.

2020. szept. 9. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!