Családi házban élő szülők! Lenézitek a panelban élő gyerekes családokat?
Emögött az a téves prekoncepció áll, miszerint mindenki kertesbe vágyik, holott nem.
Mi kertesből költöztünk lakásba - és nem minden lakás panel -, és nem is akarok visszamenni.
Dehogyis. Amíg panelben éltem, sokkal több félretett pénzem és jobb színvonalú életem volt.
Az uram szülőházát ujítottuk fel, elég nagy megterhelés többemberes baba mellett illetve terhesen ellátni.
Sokat gondolok rá, mennyivel jobb lenne az èlet a volt lakásomban. Nagyon szerettem, ahogy a környéket is.
Persze már ezt a mostanit is megkedveltem.
Aki ezért lenézi a másikat, az csak saját magát minősíti. Ez is mutatja, hogy nem attól lesz valaki jobb ember, hogy milyen házban él.
Én pl világ életemben lakásban laktam. Hol panelban, hol társasházi lakásban. És nem vágyom kertes házba. Francnak van kedve a hétvégét kertészkedéssel tölteni a családdal töltött minőségi idő helyett.
Na meg a panelban minden közel volt, nem 20 perc utazás az első bolt vagy bankautomata stb. A játszótér sem 20 perc (tipegővel) 45, hanem kb 3.
A házban volt a szuper jógastúdió lent. A boldog fiatalságom 😁😁
Itt aki nem vezet, az pici babával teljesen meg van lőve. Pedig nem is a vilag vége amúgy.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki lenéz emiatt.
Nekünk nem volt anyagi segítségünk, így társasházba tudtunk költözni.
Aki lenéz, CSOK-ot vettek fel (ami ugye sok megkötéssel jár), szülőktől 10 milliót kaptak, és 20 éves hitel van a nyakukon.
Félre ne értsétek, nem "lenézem" őket. Csak arra akartam célozni, hogy nem mindenki teheti meg, hogy fiatalon kertesházba költözzön, és nem mindenki akar élni a csok és a hitel lehetőségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!