Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi házban élő szülők!...

Családi házban élő szülők! Lenézitek a panelban élő gyerekes családokat?

Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 13:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem nézem le, de a kertest sem adnám semmiért.

A gyerekeim imádják, hogy privát játszterük van. Sokszor elmegyünk a városira is, de az itthonit sokkal jobban szeretik. Azt is, hogy nyáron gyakorlatilag akkor strandolnak, úsznak, mikor akarnak. A kislányom vágya volt egy saját kikert, panelben nem tudtam volna neki megadni, max. ilyen balkonok formájában, dehát az nem ugyanaz... Meg tényleg, kincs, hogy bármikor kimehetnek, hogy nagy kutyáink lehetnek, hogy bármikor bográcsozhatunk vagy bármi... A minőségi együtt töltött időből pontosan 0 percet visz el. Most már nem az a világ van, hogy sok időt elvisz a levelek sepregetése, lombporszívóval pikk-pakk megvan, télen az a kis hólapátolás kell is plusz mozgásnak, a fűnyírást meg kiadom egy itteni alkalmi munkákból élő embernek, 1500 ft-ért megcsinálja, az nem összeg.

2020. szept. 9. 14:11
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem nézem le természetesen. Inkább engem szoktak mert a szüleim "alàmrakták"

Már aki tudha persze...

2020. szept. 9. 14:14
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

Családi házban nőttem fel, 5 éve panelben lakom, de én nem koltoznék vissza...

Kar ezen aggodalmaskosni hogy ki mit gondol, főleg penz szempontból lenézni a másikat mivel van aki a legújabb legdrágább BMW-vel is csak “szaros panel”ben lakik, mert füvet nyírni nem szeret..... kinek mi a kényelmesebb.

Nekem a panel!

2020. szept. 9. 14:36
 14/31 anonim ***** válasza:
81%
Kertesben nőttem fel falun, majd kb. 10 évig éltünk panelban kisvárosban a férjemmel, később pedig nagyváros kertvárosi ŕeszében kertesben. A három közül a panelt szerettem a legjobban, még most is hiányzik, csak "kinőttük", ha legalább +1 szobánk lett volna soha nem költözünk el.
2020. szept. 9. 14:47
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Én irigylem őket
2020. szept. 9. 14:47
 16/31 anonim ***** válasza:
95%
A játszóteres kérdéa alatti válasz ihletett meg, amiben a panelprolikat említették?
2020. szept. 9. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

Miért nézném le?

Ha valaki ez miatt néz le mást ott nagy bajok vannak. 🙄

2020. szept. 9. 14:55
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem nézem le és mindkettőnek megvan az előnye és hátránya. Mindenkinek más a fontos. Itt többen írták, hogy a társasházaknál közel van minden, ami tényleg nagyon vonzó. Mi viszont azért lakunk kertes házban, mert én szeretem bömböltetni a zenét és örülök, hogy ezzel nem zavarok senkit. :D
2020. szept. 9. 15:07
 19/31 A kérdező kommentje:

"A játszóteres kérdéa alatti válasz ihletett meg, amiben a panelprolikat említették?"

Igen

2020. szept. 9. 15:08
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy nézem le. Egy nagyvárosban drágább a panellakás , mint sok vidéki faluban a kertes ház .

Én falun élek, mindig kertes házban laktam , de őszintén szólva szobanövény vagyok 😅 Simán ellennék lakásban is, sőt. Még fősulin albérletben laktam imádtam.

2020. szept. 9. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!