Ismertek olyan családokat, akik valamilyen szempontból különlegesek, vagy furcsák nektek?
Nekem fura, hogy anyuka 1 gyerekkel van otthon, és minden házi munkát a dolgozó férje végez. Emellett az összes dolgot a gyerek körül is, amikor otthon van. Tehát gyakorlatilag anyuka csak akkor gondozza a gyereket, amikor ketten vannak, mert apa dolgozik.
Olyat én is ismerek, ahol apa volt gyesen, tényleg.
Mi minden bizonnyal furcsák vagyunk sokaknak...
Vegetáriánusok vagyunk, a férjem is volt 3 hónapot otthon a gyerekekkel egyenként, mindketten hozzuk-visszük a gyerekeket az oviból, nem csak egyikőnkre hárul a felelősség. Általában a férjem takarít, mert rövidebb a munkaideje, és felváltva főzünk. Külföldön élünk, így a gyerekek a férjem anyanyelvén és magyarul is beszélnek + közösen angolul beszélünk.
Általában megkapjuk a megjegyzéseket, hogy ez így tök abnormális, de nekünk így jó..
Inkább különlegesnek mondhatni.
A játszón láttam 6 gyereket, testvérek, látszik rajtuk, és hogy olyan szegényebbek, de magyarok.olyan összhang van közöttük, amit még nem láttam.olyan jokat focizik a nagyfiu a kicsivel, meg együtt a nagyobbak, es vigyáznak a kisebb tesókra es másokra hogy minden rendben legyen, és négyen ülnek egyszerre a lipityókára és kacagnak, homokoznak a nagyfiuk a kicsikkel, mindez mellé a külső, kicsit olyan pál utcai fius volt az egész, a kicsi lány meg hatalmas smaragdzöld szemü rövid hullámos haj, olyan érzésem volt, mintha egy filmbe csöppentem volna. Valahogy a játszótérnek egy teljesen más varázsa lett.
És együtt szaladtak haza utközben is játszva, amikor látták már este 7. Nem volt a "de maradjunk még", "meg én nem akarok" hiszti.
És még csak hasonlo gyerekeket se látok googlen.
A koruk kb ugy volt hogy 3,4,6 éves, meg három nagyobb fiu talán 11-13 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!