Ha már a gyerek magától felmaszik a székre, asztalra mit tehetünk,hogy ne essen le, és törje magát össze? Állandóan fektessük el a székeket?
Nem, nem furcsa...csak baromi lusták és nemtörődömök vagytok...
Inkább néz úgy ki a nappali mint a csatatér minthogy megtanítanád a gyereket arra mit szabad/mit nem vagy éppen hogyan tudna lejönni??
Lusta és nemtörődöm hát köszi. Még véletlenül sem gyerek függő a dolog.... Érdekes módon az első gyerekemmel simán megértettem hogy, nem mászhat fel az asztalra. A másodszülöttnek meg nem parancsol sem Isten sem ember (mostmár lassan 2 éves egyel jobb a helyzet). Hiába vol minden igyekezetem, egyszerűen nem hatott nála semmi és valahogy meg kellett akadályozni, hogy egész nap az asztalon matasson. Ugyan azt a nevelést kapták, de teljesen más személyiség a két gyerek.
Természetesen meg lett nekik tanítva, hogy hogyan másszanak le dolgokról, a kicsi kb előbb mászott fel-le a kanapéról, minthogy járni tudott volna, az asztalról is profin lemászott.
Az meg pont nem érdekel, hogy az elfektetett székek miatt hogy nézett ki a nappali, nem vártam teára a királynőt. Így legalább tudtam csinálni a dolgom, meg tudtam velük normálisan játszani és nem arról szólt a napom, hogy a kicsi fölött állok minden másodpercben.
Ja, aki nem tudja megnevelni a gyerekét az rafogja, hogy azért csinálja a gyerek azt amit akar, merthogy ez gyerekfuggo 🤣🤣
Viccesek vagytok
Minden gyerekfuggo 🤣🤣
Felmászik, oké, előfordul, max leesik. Igen EGYSZER úgyis felmászik és lezúg, hiába modnod neki, hogy ne másszon fel.
Öcsém hétévesen jutott el ide, esett is akkorát, mint a franc.
Pedig "elvileg ő is tudta", hogy nem mászunk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!