Ki hol talált kisgyerekes barátokat?
Kezdek kétségbe esni, hogy nincs a környezetünkben egy hasonló érdeklődési körű, hasonló korú (mi is, gyerekek is), normális család. Vártam, hogy majd az oviban hátha lesz valaki, akikkel össze tudunk járni, de sajnos nem. A szülők 80%-a jóval idősebb, vannak anyukámékkal egyidős szülők is, pedig 30 vagyok, anyumék 56. Nincs ezzel gond így jött össze náluk, de nincs meg az összhang így nyilván. Mindigis nehezen barátkoztam lányokkal/nőkkel, az a rosszindulat, kibeszélés, irigység, nagyképűség, ami sok nőben benne van, távol áll tőlem.
Momz appot átnéztem, játszótéren sincs senki, sajnos a családban sincs másik gyerek, férjem öccsééknél még csak most fogant a baba, lányom 3.5 éves. Régi barátaimnál vagy még nincs gyerek, vagy épp, hogy megszületett, vagy kiköltöztek külföldre.
Tök jó lenne gyerekekkel eljárni ide oda.
Sehol sajnos, de en mar nem is remenykedem, mert nagyon nehezen szereztem mindig is baratokat. 2 baratnom van, veluk legalabb jo a kapcsolat is, de nincsenek gyerekeik.
Pedig egyebkent en is ugy vagynek ra, de kozben nem is tudom hogy csinaljam :D
Mondjuk meg csak jatszoterre jarunk, de megy majd bolcsibe a kisfiam, nem tudom hogy ott esetleg sikerul-e. Persze szoktunk csevegni apukakkal, anyukakkal a jatszon, de itt meg is all a sztori. Tudom, hogy valoszinuleg velem lehet a baj, mert egesz eletemben igy volt ez, szoval nem lepodok meg azon, hogy a formalis kapcsolatokon tul nem jutok elorebb.
Nekem anno a playgroupban ( jatszos csoport ujszulott kortol -4 eves korig ( iskolat akkor kezdik itt ) lett par baratnom, kettovel azota is a legjobb baratnkk vagyunk pedig lassan 10 eve lesz, hogy jartunk.
Nincsenek valami ilyen klubbok Mo. -on ?
Merre laksz?
Én egyébként játszótéren ismerkedtem, illetve facen ramdom rá írtam helybéli anyukákra akik szimpik voltak 🙈😅
Nem barátkozunk senkivel olyan szinten, hogy elmenjünk hozzá, vagy ő hozzánk.
A játszótéren meg barátkozhat bárkivel.
Van itt baba mama klub, ahova egy anyukával jártunk, aki azóta elfeledkezett teljesen rólam, mióta ő vitte bölcsibe a gyerekét, én viszont nem. Most egy csoporta járnak oviban a gyerekek, de nem szereti már lányom a kisfiút sem, mert durván játszik.
Pest megye észak-keleti része. 😊 Most, hogy itt a nyár, asszem körbejárjuk a kicsit messzebbi játszótereket is. 😅 Csak az a baj, hogy nem vagyok az a nyomulós, könnyen beszédbe elegyedős típus. De hátha...
Probalj esetleg helyi facebook csoportokat, forumokat.
Eddig majdnem minden kozeli baratnomet forumokbol ismertem meg 😂
🤣 Ezen jót nevettem. Vártam, hogy valaki a semmibe is bele fog kötni ezen az oldalon. Nem tudom miből szűrted le ezt az okosságot.
Pont nem nyomulok, és mint írtam, alapból nehezen is barátkozom, mert nem vagyok az a rámászok a másikra típus. 1 csajszi volt a közelben, akivel eljártunk egy darabig, majd mikor bölcsis lett a gyereke, abbamaradtak a találkozók, én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem keres, nen zavarom...
Azt sem írtam, hogy én át akarok mászkálni bárkihez. Csak 1-2 programra közösen elmenni. Azt sem írtam, hogy csak játszótérre járunk. Akkor nem lettünk volna már csak júniusban strandon, ökocentrumban, állatkerben, várban...
És a kor igenis számít, ha "annyira barátkozni akarnék" akkor mindegy lenne, de nem az... Nem pótanyukát keresek magamnak... 20-25 év sok.
Pont ez a rosszindulat, amitől rosszul vagyok a nőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!