Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hol talált kisgyerekes...

Ki hol talált kisgyerekes barátokat?

Figyelt kérdés

Kezdek kétségbe esni, hogy nincs a környezetünkben egy hasonló érdeklődési körű, hasonló korú (mi is, gyerekek is), normális család. Vártam, hogy majd az oviban hátha lesz valaki, akikkel össze tudunk járni, de sajnos nem. A szülők 80%-a jóval idősebb, vannak anyukámékkal egyidős szülők is, pedig 30 vagyok, anyumék 56. Nincs ezzel gond így jött össze náluk, de nincs meg az összhang így nyilván. Mindigis nehezen barátkoztam lányokkal/nőkkel, az a rosszindulat, kibeszélés, irigység, nagyképűség, ami sok nőben benne van, távol áll tőlem.

Momz appot átnéztem, játszótéren sincs senki, sajnos a családban sincs másik gyerek, férjem öccsééknél még csak most fogant a baba, lányom 3.5 éves. Régi barátaimnál vagy még nincs gyerek, vagy épp, hogy megszületett, vagy kiköltöztek külföldre.

Tök jó lenne gyerekekkel eljárni ide oda.

jún. 13. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Sehol sajnos, de en mar nem is remenykedem, mert nagyon nehezen szereztem mindig is baratokat. 2 baratnom van, veluk legalabb jo a kapcsolat is, de nincsenek gyerekeik.

Pedig egyebkent en is ugy vagynek ra, de kozben nem is tudom hogy csinaljam :D

Mondjuk meg csak jatszoterre jarunk, de megy majd bolcsibe a kisfiam, nem tudom hogy ott esetleg sikerul-e. Persze szoktunk csevegni apukakkal, anyukakkal a jatszon, de itt meg is all a sztori. Tudom, hogy valoszinuleg velem lehet a baj, mert egesz eletemben igy volt ez, szoval nem lepodok meg azon, hogy a formalis kapcsolatokon tul nem jutok elorebb.

jún. 13. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Nekem anno a playgroupban ( jatszos csoport ujszulott kortol -4 eves korig ( iskolat akkor kezdik itt ) lett par baratnom, kettovel azota is a legjobb baratnkk vagyunk pedig lassan 10 eve lesz, hogy jartunk.

Nincsenek valami ilyen klubbok Mo. -on ?

jún. 13. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Zenebölcsin és facen
jún. 13. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy pont a játszótéren. Szerencsés is vagyok, mert sokan is laknak itt kisgyerekesek, meg hasonló korú gyerek is viszonylag sok van.
jún. 13. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz?

Én egyébként játszótéren ismerkedtem, illetve facen ramdom rá írtam helybéli anyukákra akik szimpik voltak 🙈😅

jún. 13. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem barátkozunk senkivel olyan szinten, hogy elmenjünk hozzá, vagy ő hozzánk.

A játszótéren meg barátkozhat bárkivel.

jún. 13. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Van itt baba mama klub, ahova egy anyukával jártunk, aki azóta elfeledkezett teljesen rólam, mióta ő vitte bölcsibe a gyerekét, én viszont nem. Most egy csoporta járnak oviban a gyerekek, de nem szereti már lányom a kisfiút sem, mert durván játszik.

Pest megye észak-keleti része. 😊 Most, hogy itt a nyár, asszem körbejárjuk a kicsit messzebbi játszótereket is. 😅 Csak az a baj, hogy nem vagyok az a nyomulós, könnyen beszédbe elegyedős típus. De hátha...

jún. 13. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Probalj esetleg helyi facebook csoportokat, forumokat.

Eddig majdnem minden kozeli baratnomet forumokbol ismertem meg 😂

jún. 13. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
13%
Fu igazi kábel barát vagy, aki ha talál valakit aki kedves vele, le se lehet majd vakarni. Van ilyen anyuka helyben. Már a sokadik "barátot" fogyassza mert 2 hét után mindenki lekoptatja, annyira nyomul. H annyira barátkozni akarsz ne válogass életkor szerint. De ez az atjarosdi nem tudom miért olyan jó. Ha mentek valahova a gyerekeddel beszélgess, foglalkozz. Játszik eleget gyerekekkel oviban. Ne csak jatszora járjatok... Értelmes programokra is.
jún. 14. 01:12
 10/10 A kérdező kommentje:

🤣 Ezen jót nevettem. Vártam, hogy valaki a semmibe is bele fog kötni ezen az oldalon. Nem tudom miből szűrted le ezt az okosságot.

Pont nem nyomulok, és mint írtam, alapból nehezen is barátkozom, mert nem vagyok az a rámászok a másikra típus. 1 csajszi volt a közelben, akivel eljártunk egy darabig, majd mikor bölcsis lett a gyereke, abbamaradtak a találkozók, én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem keres, nen zavarom...

Azt sem írtam, hogy én át akarok mászkálni bárkihez. Csak 1-2 programra közösen elmenni. Azt sem írtam, hogy csak játszótérre járunk. Akkor nem lettünk volna már csak júniusban strandon, ökocentrumban, állatkerben, várban...

És a kor igenis számít, ha "annyira barátkozni akarnék" akkor mindegy lenne, de nem az... Nem pótanyukát keresek magamnak... 20-25 év sok.

Pont ez a rosszindulat, amitől rosszul vagyok a nőkben.

jún. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!