Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leghamarabb mennyi idős...

Leghamarabb mennyi idős korában lehet apukájával egyedül hagyni 10 napra egy kisgyereket?

Figyelt kérdés
Egy külföldi utazásra mennék testvéremmel, amire a picit nem tudnám vinni, mert túrázós, nomád körülmények közt alvós utazásról lenne szó. Egyelőre még csak elméleti kérdés, mert még meg sem született, csak kíváncsi vagyok mire számítsak.
máj. 8. 19:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%

Ez az apatol fugg es attol, hogy tapszeres vagy anyatejes esetleg mindket modszerrel lesz e etetve.

"Mikortol lehet"- ujszulott koratol fogva is, ha az apja is bele megy.

máj. 8. 19:06
 2/28 anonim ***** válasza:
79%

Lehetni előbb is lehet, mint mielőtt még egy átlag anyuka kipróbálná.

A legtöbben valahogy nem úgy vagyunk összerakva, hogy a gyermekágyról rögtön nomád túrára vágynánk a csecsemőnk nélkül.

máj. 8. 19:25
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Leghamarabb a születésekor.
máj. 8. 19:26
 4/28 anonim ***** válasza:
55%
Kompetens apára az első perctől. Kompetens anyának viszont eszébe nem jutna kompetens apa mellett sem. Prioritások ugyebár. Hörcsög kéne az ilyennek, nem gyerek.
máj. 8. 19:26
 5/28 anonim ***** válasza:
49%

Jó, az apa is teljes értékű szülő, igen.

De hogy csóri gyerek még a világon sincs, és az anyja már azon angyal, mikor léphet le mellőle, ez azért durva.

Meg hörcsögöt sem kéne rád bízni...

máj. 8. 19:31
 6/28 anonim ***** válasza:
47%
*agyal
máj. 8. 19:31
 7/28 babyboom567 ***** válasza:
36%

Hihetetlen komolyan.Besikerült baba,azért menekülsz már most?

Nem vagyok ősanya, de ez azért kiveri a biztosítékot,hogy még meg sem született, de már mehetnéked van.Végtelenül elkeserítő.

A válasz a kérdésedre, hogy akár rögtön szülés után mehetsz, egy apuka is eltud látni egy újszülöttet.

máj. 8. 19:34
 8/28 anonim ***** válasza:
83%
Én férjem is hamar vigyázott a gyerekre már egyedül, mikor nőgyógyászati kontroll volt, meg ilyen orvosi dolgok, de azért 10 napra akkor se hagynám egyedül, pedig tökéletesen jól el tudná látni őt. És nem, nem azért mert ilyen elvakult ősanya vagyok, 1-1 kimenős este meg ilyenek belefér, de nem a pár éves gyerekem mellől fogok napokra lelépni. Az ilyeneket inkább terhesség előtt kéne letudni.
máj. 8. 19:43
 9/28 anonim ***** válasza:
76%
Ne szülj gyereket olyannak, akire nem mernéd kérdés nélkül ráhagyni a közös gyereketeket. Ha ezen már most aggódsz, akkor ebből hamar válás lesz.
máj. 8. 19:49
 10/28 babyboom567 ***** válasza:
56%
Ez nagyon függ a gyerek habitusától is.Mikor 4,5 éves lett a gyerekem, úgy gondoltuk, hogy elég érett rá, hogy 2 műszakba dolgozzak.Hát nem volt, a gyerekem pár hét alatt, egy verekedős,őrjöngős,sírós gyerek lett az oviban,mert annyira hiányoztam neki vagy reggelente vagy délután.Pedig 4,5 éves volt.Fel kellett mondanom, mert a helyzet tarthatatlan lett.Másfél év volt helyrehozni,hogy pár hétig a nap egyik részében nem látott.Szerintem 10 teljes napot,kb sosem hoztunk volna helyre.
máj. 8. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!