Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leghamarabb mennyi idős...

Leghamarabb mennyi idős korában lehet apukájával egyedül hagyni 10 napra egy kisgyereket?

Figyelt kérdés
Egy külföldi utazásra mennék testvéremmel, amire a picit nem tudnám vinni, mert túrázós, nomád körülmények közt alvós utazásról lenne szó. Egyelőre még csak elméleti kérdés, mert még meg sem született, csak kíváncsi vagyok mire számítsak.
2024. máj. 8. 19:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

10 nap nagyon sok. Amikor anyukám 2 hétre kiküldetésre elutazott, nagyon megviselt, pedig már 8 éves voltam.

Szerintem az első évben ilyen sok időre semmiképp. Utána babafüggő. És apukafüggő.

2024. máj. 8. 19:55
 12/28 babyboom567 ***** válasza:
46%
12-es ott lehet hagyni egy csecsemőt is, senki sem tiltja meg, de egy jóérzésű anya nem gondolkodik ilyesmin szülés előtt.Gondolom nem most fogják lefoglalni a kb 4-5-6-8 év múlva esedékes utazást.
2024. máj. 8. 19:56
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

13, Szó sincs a kérdésben arról, hogy csecsemőt akar ott hagyni.

Az már más kérdés, hogy egészséges nőnek még csecsemő mellett is van élete, csak a toxikus helikopter szülők akarnak máglyát rakni mert valaki 2 órára az apjára hagyja a gyereket.

De a kérdésben szó sincs csecsemőről.

2024. máj. 8. 20:00
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

14, csak az a baj, hogy itt nem 2 óráról lenne szó, hanem 10 napról.

Akár csecsemőről beszélünk akár egy 5 éves gyerekről, ez nagyon sok

2024. máj. 8. 20:26
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Hát, két opció van:

A) Csak azt nézed, hogy te mikor akarsz menni - ez esetben nyilván akkor hagyod ott a gyereket, amikorra az utazást lefoglaljátok.

B) Arra törekszel, hogy a gyereknek a lehető legkomfortosabb legyen - ez esetben 5 éves kora után tudsz elmenni, mert a 10 nap valóban nagyon sok.

Miért nem mentek rövidebb időre? Az sokkal hamarabb is kivitelezhető lenne.

2024. máj. 8. 20:30
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
14# milyen két óra , olvasd már el újra
2024. máj. 8. 20:32
 17/28 anonim ***** válasza:
87%
Én leghamarabb 8-9 éves korában hagynám ott ennyi időre. De ez én vagyok.
2024. máj. 8. 20:35
 18/28 babyboom567 ***** válasza:
45%

Most előreláthatólag az én gyerekemet kb 10-12 évesen tudnám ennyi időre otthagyni.(mondjuk az én férjemmel sosem,de egy normális "apával",ennyi idősen már lehetne)Viszont ennyi idősen meg simán érett egy nomád túrához.

A lepontozóknak meg,ha elolvasnátok a kérdést, akkor abból látszik ,hogy nem "kisgyereket" akar a kérdező otthon hagyni, hisz ezt írja:

" amire a PICIT nem tudnám vinni, mert túrázós, nomád körülmények közt alvós utazásról lenne szó."

Senki sem hívja PICINEK a 3-4-5 éves gyerekét, csak a babáját.

2024. máj. 8. 20:42
 19/28 anonim ***** válasza:
7%

Akkor ha már leszokott az anyatejről.

Ja, és Ha aktuális lesz, nyugodtan menj el szórakozni, nem kell felvenni a mártír-majommama szerepet ami manapság divat. Lehet önálló, normális gyereket nevelni, nem egy anyámasszony katonáját aki 0-24ben a mami szoknyáján/ csöcsén csüng még 3-4 évesen is, annyira önállótlan. Egy normálisan nevelt gyereknél kb 2 évesen is megoldható ez.

2024. máj. 8. 20:59
 20/28 anonim ***** válasza:
85%
Hát, én aztán nem vagyok helikopterszülő... külön ágyban külön szobában alszik a két gyerekem az első naptól...mindkét szülésem után 6 héttel visszamentem edzeni és azóta is heti 3x járok...tápszerre váltottam nagyon hamar, pedig volt tejem, csak nem akartam vele kínlódni tovább...2 évesen bölcsibe mentek, én meg vissza dolgotni. Sorolhatnám. A férjem pedig 100%-ban kompetens szülő. De még én is rohadtul sokallom a 10 napot. A 8 éves fiam is tuti kifordulna magából, ha olyan sokáig nem látna, a 4 éves kicsiről nem is szólva. Ennyi ideig kb kamaszkorukban fogják letojni, ha nem látnak, előbb nem nagyon.
2024. máj. 8. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!