Egy gyereknek mikor lehet hülye a viselkedése és mitől nézhetik bolondnak!?
Figyelt kérdés
Nem nevelték meg vagy pszichotraumáktól van hogy hülye bolond a gyerek magatartása és viselkedése!?
Elkényeztetés?
Mert miért mondják azt egy gyerekre hogy kis köcsög meg bu.zi,nyomorék csicska csíra?
És ezt felnőtt koromban is megkapom és megkaptam!!!
jún. 13. 19:14
1/3 A kérdező kommentje:
Meg egyéb trágár alpári vulgaris obcén kifejezésekkel elmondtak és lehordtak engem mindennek.
Volt hogy egy rossz szót sem szóltam és velem játszódtak szórakoztak és szivattak fizikailag és tettleg is bántottak és támadtak engem egész életemben.
jún. 13. 19:28
2/3 anonim válasza:
Hat mert egy nyomi. Tesi órán nme csinál semmit, nem humoros, nincs egy önálló epelmeju gondolata, nem tud kommunikálni, nem tud nyitni emberek felé, ne ismeri mi za a szórakozás.
3/3 anonim válasza:
Sajnálom, hogy veled ez történt. Ha egy gyerek ”kilóg” valamiért a többiek közül,előfordul, hogy piszkálják sajnos. Ha valaki furcsán viselkedik,több oka lehet: idegrendszeri vagy pszichés probléma, de lehet rossz családi háttér. Azt mondom, hogy konkrét esetben igenis látni, hogy beteg gyerekről van-e szó vagy egy elkényeztetettről. Gúnyolni egyiket sem kell. Megfelelő hangnemben mindkettőre rá lehet szólni, ha a viselkedése másokat zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!