Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen normális ez az apai...

Teljesen normális ez az apai viselkedés?

Figyelt kérdés

Elvaltunk az apukával. Kêt iskoláskorú fiunk van. A házasságunk alatt sem sokat törődött a gyerekekkel, de akkor még nagyjából elfogadható volt a viselkedése. Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába, mivel semmit nem tud felmutatni hogy magától ért el. A hölgynek is van két gyereke. Itt jön a csavar. Persze én vagyok bolond, hisztis. A fiaink ha mennek apai kapcsolattartásra akkor a nagyszülők házában vannak, mert az apuka csak a két mostoha gyereknek rendezett be szobát. A sajátjának nem. Naponta 1x meglátogatja a gyerekeit, pár percre és ennyi. Eddig is a nagyszülők rendezték a fiainkat, az apuka csak feküdt egész nap ha otthon volt. Mikor ott vannak a fiúk sem megy haza a gyerekekhez, éjszaka sem, hanem ő a hölggyel van a másik házban, több km-re, a nagyszülők vigyáznak a fiainkra.Még annyit sem bír ki, hogy legalább ott aludna velük,mint egy idegen csak látogatóba megy. A nagyszülő szerint ez teljesen normális, mert ők együtt vannak mint egy nagy kolónia. Mondtam hogy külön házban?!! Az apának a gyerekei mellett kellene lenni legalább abban a pár napban míg ott vannak! És az első kéne legyen a fontossági sorrendben! És ez teljesen normális apai viselkedés, azt a választ kaptam. A fiúknak is rosszul esik ez. Látják hogy viszonyul

. Semmit nem foglalkozik velük! És ha én fel merem ezt hozni, az apjuk őrjöng a fiúkkal olyankor hogy miért mondták meg nekem ezt, vagy akár más húzását. Ordibál velük vagy bünteti őket, amiért elárulták

Az igazat!!

2023. jún. 22. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne már normális?

De az se az, hogy tűröd. Én már rég kértem volna a láthatás megszüntetését. És örülhetne az apuka, ha csak ennyit tennék, mert teljesen mást szeretnék tenni, ha a gyermekemre merészelne ordítani.

2023. jún. 22. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy percig nem tűrném, hogy őrjöng a gyerekkel. Ha úgysem kivancsi rá kérném a láthatás megszűntetését. Előtte szerezz bizonyítekot hogy nem vele vannak. Jobb lesz a gyerekeknek is, ezzel úgy sincsenek előbbre.
2023. jún. 22. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nem tűnik normálisnak. De amúgy ha a nagyszülők szívesen vigyáznak rájuk és szívesen vannak ott a gyerekek akkor hagynám hadd menjenek oda a lathatasi időben, az apuka meg csináljon amit akar.
2023. jún. 22. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegény fiúkat sajnálom, hogy ilyen 💩darab apjuk van. Kiráz a hideg az ilyen emberektől, mert az én szüleim is elhagytak engem. Bár már felnőtt vagyok és saját gyerekeim vannak, de nem tudom megérteni az ilyen embereket, akik tesznek magasról a saját gyermekükre. És nem, egyáltalán nem normális az apuka.
2023. jún. 22. 23:12
 5/10 anonim ***** válasza:

"Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába, mivel semmit nem tud felmutatni hogy magától ért el. A hölgynek is van két gyereke. Itt jön a csavar. Persze én vagyok bolond, hisztis. A fiaink ha mennek apai kapcsolattartásra akkor a nagyszülők házában vannak, mert az apuka csak a két mostoha gyereknek rendezett be szobát. A sajátjának nem"

Ez egy makszemnyit káosz. Apuka az anyjával élt eddig, most pedig q nőhöz költözött? Nyilván a nő hazaban a nő gyerekeinek van szobája, nem értem ebben mi a meglepo.

Azt sem értem,hogy azon miért lepodsz meg, hogy az az apa, aki eddig se törődött q gyerekekkel most se törődik velük.

2023. jún. 23. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:

5"-ös válaszoló:)

Le van írva hogy az Apuka az Ő anyjáék lakásába költözött be a barátnővel. Tehát nem!!! a barátnő házába, hanem az apuka szülei tulajdonában lévő lakásba! De le is van írva, értelmezhetően!:)

És oda az apuka a mostoha gyerekeknek csinált 2 szobát, alakított ki, a sajátjainak semmit. Nincs helyük ott.

2023. jún. 23. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

"Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába..."

Tehát a saját szüleitől elkoltozott a saját anyjaékhoz.

"Mikor ott vannak a fiúk sem megy haza a gyerekekhez, éjszaka sem, hanem ő a hölggyel van a másik házban, több km-re..."

Tehát az anyjáéknál lakik a másik házban, ami tobb km-re van....

Tényleg érthetően le van írva.... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2023. jún. 23. 14:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben. Mindenki más értette.🙂

Az apuka szüleinek van egy kertes háza, ott élt eddig az apuka is.

Van: !több km-re!az !apuka szüleinek! egy lakása, oda költözött a baratnővel és annak gyerekeivel.

A fiaink a kertes házban vannak ami mint írtam az apuka szüleié, tehát gyermekeink nagyszüleinek tulajdona.

Tehát mindkét ház az apuka szüleié.🙂🙂

2023. jún. 23. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki más nem értette, én sem így értettem ahogy van. Én is úgy értettem, hogy apuka most az új nővel költözött össze, amit ők vettek, béreltek közösen.

Mondjuk a dolgokon mit sem változtat, hogy egy barom az apuka.

2023. jún. 23. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mekkora az a lakás, de azt épp megérteném, hogy saját szobát azoknak a gyerekeknek alakított ki, akik velük élnek (mert gondolom a nő gyerekei életvitelszerűen az anyjukkal élnek).

Ettől függetlenül meg kellene oldania a saját gyerekei elhelyezését, vagy arra az időre ő is a kertesben maradhatna velük vagy bármi más megoldás, mert ez TÉNYLEG NEM AZ.

Sajnos én is ismertem olyan apukát, aki hétvégére elhozta a kisfiát (ovis), beadta a szomszéd nénihez (nem is nagyszülőhöz!!!), majd ment a kocsmába...

Én is bíróságra mennék szerintem, előtte meg beszélnék egy ügyvéddel, hogy bizonyítéknak elég-e ebben az esetben a gyerekek szava, és hogy mik a lehetőségeim/teendőim ez esetben. Nem szívatásból meg bosszúból, hanem mert biztos negatív hatással van a gyerekekre, ha mindig azzal szembesülnek, hogy apuka sz..ik a fejükre :(

Remélem sikerül rendezni ezt a hülye helyzetet!

2023. jún. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!