Teljesen normális ez az apai viselkedés?
Elvaltunk az apukával. Kêt iskoláskorú fiunk van. A házasságunk alatt sem sokat törődött a gyerekekkel, de akkor még nagyjából elfogadható volt a viselkedése. Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába, mivel semmit nem tud felmutatni hogy magától ért el. A hölgynek is van két gyereke. Itt jön a csavar. Persze én vagyok bolond, hisztis. A fiaink ha mennek apai kapcsolattartásra akkor a nagyszülők házában vannak, mert az apuka csak a két mostoha gyereknek rendezett be szobát. A sajátjának nem. Naponta 1x meglátogatja a gyerekeit, pár percre és ennyi. Eddig is a nagyszülők rendezték a fiainkat, az apuka csak feküdt egész nap ha otthon volt. Mikor ott vannak a fiúk sem megy haza a gyerekekhez, éjszaka sem, hanem ő a hölggyel van a másik házban, több km-re, a nagyszülők vigyáznak a fiainkra.Még annyit sem bír ki, hogy legalább ott aludna velük,mint egy idegen csak látogatóba megy. A nagyszülő szerint ez teljesen normális, mert ők együtt vannak mint egy nagy kolónia. Mondtam hogy külön házban?!! Az apának a gyerekei mellett kellene lenni legalább abban a pár napban míg ott vannak! És az első kéne legyen a fontossági sorrendben! És ez teljesen normális apai viselkedés, azt a választ kaptam. A fiúknak is rosszul esik ez. Látják hogy viszonyul
. Semmit nem foglalkozik velük! És ha én fel merem ezt hozni, az apjuk őrjöng a fiúkkal olyankor hogy miért mondták meg nekem ezt, vagy akár más húzását. Ordibál velük vagy bünteti őket, amiért elárulták
Az igazat!!
Hogy lenne már normális?
De az se az, hogy tűröd. Én már rég kértem volna a láthatás megszüntetését. És örülhetne az apuka, ha csak ennyit tennék, mert teljesen mást szeretnék tenni, ha a gyermekemre merészelne ordítani.
"Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába, mivel semmit nem tud felmutatni hogy magától ért el. A hölgynek is van két gyereke. Itt jön a csavar. Persze én vagyok bolond, hisztis. A fiaink ha mennek apai kapcsolattartásra akkor a nagyszülők házában vannak, mert az apuka csak a két mostoha gyereknek rendezett be szobát. A sajátjának nem"
Ez egy makszemnyit káosz. Apuka az anyjával élt eddig, most pedig q nőhöz költözött? Nyilván a nő hazaban a nő gyerekeinek van szobája, nem értem ebben mi a meglepo.
Azt sem értem,hogy azon miért lepodsz meg, hogy az az apa, aki eddig se törődött q gyerekekkel most se törődik velük.
5"-ös válaszoló:)
Le van írva hogy az Apuka az Ő anyjáék lakásába költözött be a barátnővel. Tehát nem!!! a barátnő házába, hanem az apuka szülei tulajdonában lévő lakásba! De le is van írva, értelmezhetően!:)
És oda az apuka a mostoha gyerekeknek csinált 2 szobát, alakított ki, a sajátjainak semmit. Nincs helyük ott.
Kerdezo!
"Apuka a szüleivel élt eddig. Most, hogy van jelenleg párkapcsolata, összeköltözött a párjával,az anyukáék házába..."
Tehát a saját szüleitől elkoltozott a saját anyjaékhoz.
"Mikor ott vannak a fiúk sem megy haza a gyerekekhez, éjszaka sem, hanem ő a hölggyel van a másik házban, több km-re..."
Tehát az anyjáéknál lakik a másik házban, ami tobb km-re van....
Tényleg érthetően le van írva.... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Rendben. Mindenki más értette.🙂
Az apuka szüleinek van egy kertes háza, ott élt eddig az apuka is.
Van: !több km-re!az !apuka szüleinek! egy lakása, oda költözött a baratnővel és annak gyerekeivel.
A fiaink a kertes házban vannak ami mint írtam az apuka szüleié, tehát gyermekeink nagyszüleinek tulajdona.
Tehát mindkét ház az apuka szüleié.🙂🙂
Szerintem senki más nem értette, én sem így értettem ahogy van. Én is úgy értettem, hogy apuka most az új nővel költözött össze, amit ők vettek, béreltek közösen.
Mondjuk a dolgokon mit sem változtat, hogy egy barom az apuka.
Nem tudom, mekkora az a lakás, de azt épp megérteném, hogy saját szobát azoknak a gyerekeknek alakított ki, akik velük élnek (mert gondolom a nő gyerekei életvitelszerűen az anyjukkal élnek).
Ettől függetlenül meg kellene oldania a saját gyerekei elhelyezését, vagy arra az időre ő is a kertesben maradhatna velük vagy bármi más megoldás, mert ez TÉNYLEG NEM AZ.
Sajnos én is ismertem olyan apukát, aki hétvégére elhozta a kisfiát (ovis), beadta a szomszéd nénihez (nem is nagyszülőhöz!!!), majd ment a kocsmába...
Én is bíróságra mennék szerintem, előtte meg beszélnék egy ügyvéddel, hogy bizonyítéknak elég-e ebben az esetben a gyerekek szava, és hogy mik a lehetőségeim/teendőim ez esetben. Nem szívatásból meg bosszúból, hanem mert biztos negatív hatással van a gyerekekre, ha mindig azzal szembesülnek, hogy apuka sz..ik a fejükre :(
Remélem sikerül rendezni ezt a hülye helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!