Tudnátok nekem olyan könyvet ajánlani, ami 0-3 éves korra vonatkozóan ad némi segítséget?
Hamarosan születik a kislányom és totálisan tapasztalatlan apuka vagyok. Nyilván lesz, ami ösztönösen, "magától" értetődik, meg nyilván minden gyerek személyisége eltérő, így nem lehet egy sémát ráhúzni, de szeretném megérteni a viselkedésformák mögötti mozgatórugót, hogy hasznosan tudjak reagálni egy adott szituációban és ne olyan döntéseket hozzak ami _szerintem_ jó, de valójában kártékony.
Ehhez keresek tudományosabb hangvételű könyvet vagy könyveket, ami alátámasztott, igazolt, működő.
Senkit nem szeretnék megbántani, de önjelölt influenszer anyukák könyvei nem érdekelnek.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ranschburg Jenő: Szülők könyve.
Egyébként #1-#2-vel egyetértek, Ranschburg és Vekerdy könyvei között érdemes keresgélni.
A Biblia.
A leghasznosabb könyv, amit felhasználhatsz a gyereknevelés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!