Nem lesz dúsabb, hiszen gondolj bele, nem lesz több hajhagymája, attól, hogy a fejbőrön végig tolják a hajnyírót.
2023. márc. 13. 23:02
3/17 anonim válasza:
Egész gyerekkoromban ezzel etetett anyám. Valójában csak nem akart a hajammal foglalkozni reggelente.
Sok a hajam, de vékony szálú. Mindig is így volt.
2023. márc. 13. 23:24
4/17 anonim válasza:
Ez valami agyrem magyar szaz eves berogzodes. Az egadta vilagon semmi koze hozza.
2023. márc. 13. 23:29
5/17 anonim válasza:
Baromság. Ez adottság.
Ha ezen múlna a fiamnak alig lenne haja, mert 2 évesen volt először vágva a haja, aztán legközelebb 3 évesen. Még is annyi haja van, hogy szinte kezelhetetlen.
2023. márc. 13. 23:29
6/17 anonim válasza:
Butaság. Genetika az egész. És amelyik kopasz baba, az úgy marad vagy annak lesz igazán sűrű? :D Persze a babáknak kell egy kis idő míg megerősödik a hajuk magától, aztàn a kamaszkori hormonváltozásnál kezdünk el szőrösödni jobban.
Szőrtelenítéstől sem erősődik egyébként a szőr, ez is egy tévhit ami erősen tartja magát.
2023. márc. 13. 23:35
7/17 anonim válasza:
Nem
2023. márc. 13. 23:57
8/17 anonim válasza:
Nagyon sok idős embernél ez egy berögződött hülyeség. Régen azért volt ez bevett szokás mert nem akartak egy gyerek hajával annyit kínlódni a szülők ameddig nekik kellett ezzel foglalkozni mert a gyerek még nem tudta, és inkább lenyírták csak hogy egy gonddal kevesebb legyen, és ha a gyerek kérdőre vonta akkor ezt mondták neki mert tudták hogy a gyerekek mindent elhisznek amit a felnőttek mondanak és sokakba ez annyira berögzült hogy felnőttként is ezt hiszik hogy ez ilyen.
2023. márc. 14. 00:44
9/17 anonim válasza:
Sokan hülyeségnek tartják, de nálam bejött. 6 éves koromig alig volt hajam. Aztán sport tagozatos iskolába mentem, ahol negyedikig a lányoknak is nagyon rövid hajat kellett hordaniuk az úszás miatt. Ötödikben aztán az összes lány elkezdte növeszteni a haját. Nekem akkor, és azóta is gyönyörű, dús hajam van, pedig már 45 éves vagyok. És a lányok többségének nagyon szép dús haja lett a 4 év állandó vágatás után. Úgyhogy én a lányomnál is ezt alkalmaztam, és gyönyörő hajkoronája van, pedig 2 éves koráig szinte semmi nem volt.
2023. márc. 14. 01:09
10/17 anonim válasza:
9.
Tényleg magyarázd már el, milyen hatással lehet a meglévő hajhagymádra az, hogy az elszarusodott hajvég le van vágva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!