Mennyire terhel ez meg egy kisgyereket?
Nagyon.
Én emlékszem, mennyire utáltam, mikor anya dolgozott, és a nagymamám látott el. Borzalmas volt. De tudtam, hogy anya egyedül nevel, és dolgoznia kell. Ha két szülőm lett volna, biztos elgondolkodtam volna rajta, legalább az egyiknek miért nem vagyok fontosabb a pénznél?
5 éven keresztül az nyilván megviseli. Aki szereti a gyerekét, az ennyi idő alatt megoldja, hogy ne így kelljen élniük. Pár hónap az még elfogadható.
AZ se mindegy, miért nem érzi ott jól magát. Szeretettel fogadják, csak más stílusú emberek? Akkor talán előbb-utóbb megszokja a stílusukat.
Ja, és ha netán ott valaki molesztálja a gyereket, akkor mit tenne a szülő? Nyilván nem hinne a gyereknek, mert ha hinne, akkor nem vinné többet oda, akkor pedig nem járhatna ki. Úgyhogy valószínűleg elnyomná a saját rossz érzéseit is, kijelentené, hogy ilyen biztos nem történt, és vinné továbbra is oda. Vagyis ebben a helyzetben teljesen magára maradna a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!