Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire terhel ez meg egy...

Mennyire terhel ez meg egy kisgyereket?

Figyelt kérdés
Ha a szülők minden egyes hétvégén évekig leviszik a rokonokhoz, ahol nem érzi magát annyira jól. Nincs is gyerekszobája, csak meghúzódik.
2023. febr. 6. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kicsit írhatnál bővebben erről, hogy mit is jelent, hány éves a gyerek?
2023. febr. 6. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez eddig önmagába semmi
2023. febr. 6. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:
A szülők munka miatt minden hétvégén elutaznak külföldre, így a rokonokra bízzák 9 éves korától olyan 14 éves koráig a gyereket.
2023. febr. 6. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Így járt. Ennél azért vannak rosszabb sorsok is.
2023. febr. 6. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon.

Én emlékszem, mennyire utáltam, mikor anya dolgozott, és a nagymamám látott el. Borzalmas volt. De tudtam, hogy anya egyedül nevel, és dolgoznia kell. Ha két szülőm lett volna, biztos elgondolkodtam volna rajta, legalább az egyiknek miért nem vagyok fontosabb a pénznél?

2023. febr. 6. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

5 éven keresztül az nyilván megviseli. Aki szereti a gyerekét, az ennyi idő alatt megoldja, hogy ne így kelljen élniük. Pár hónap az még elfogadható.

AZ se mindegy, miért nem érzi ott jól magát. Szeretettel fogadják, csak más stílusú emberek? Akkor talán előbb-utóbb megszokja a stílusukat.

Ja, és ha netán ott valaki molesztálja a gyereket, akkor mit tenne a szülő? Nyilván nem hinne a gyereknek, mert ha hinne, akkor nem vinné többet oda, akkor pedig nem járhatna ki. Úgyhogy valószínűleg elnyomná a saját rossz érzéseit is, kijelentené, hogy ilyen biztos nem történt, és vinné továbbra is oda. Vagyis ebben a helyzetben teljesen magára maradna a gyerek.

2023. febr. 6. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
9-14 az nem kisgyerek. Ettől még megviseli.
2023. febr. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!