A kisgyerekes, illetve kisbabás családok, hogy elék túl a szilveszteri zajokat?
2.5 éves lányom (aki egyébként baromi rossz alvó) eddig mindig átaludta a tűzijátékozást. Most is.
Egyébként másoktól is ezt hallom, ilyenkor alszanak legjobban :D
"nem vagyok baloldali", ez különösen releváns információ :D
Az én gyerekem simán átalussza a legnagyobb durrogást is, én se értem, de születése óta így van, most két és féléves. Mondjuk itt csak este-éjszaka van, és akkor se NAGYON hangos (de mi felnőttek simán felébredünk rá).
A legtöbb gyerek tök jól alszik mellette, ez inkább ilyen nyanyás panasz.
Egy évben egyszer szerintem simán ki lehet bírni (én mondjuk aludni is tudok tőle). Sokkal jobban zavar a reggel 8-kor menetrend szerint induló fúró és kalapács a felső szomszédtól az év minden napján. Na, azt például szívesen a fejébe állítanám.
4 hós volt mikor balcsin olyan buli volt, hogy a mellettem lévő hangját sem hallottam, a babakocsiban a gyerek meg sem mosccant, na kb ennyire zavarta eddig a tüzijáték is.
Ha csak ez áll útjába, hogy gyermeked legyen, akkor nosza rajta, mert nem zavarja őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!