A férjemnek vannak barátai, akiket nem bírok, mit tegyek,
ha a gyereket is vinni akarja majd? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Éppen terhes vagyok, ősszel születik majd a gyerek. A férjemnek vannak olyan barátai, akik kellemetlenek, buták, élősködők, kihasználják az embert, stb. Én egyáltalán nem beszélek velük, a férjem sajnos ragaszkodik hozzájuk, ö nem látja őket rossznak. De ami a lényeg, hogyha nagyobb lesz a gyerek, hogyan mondjam meg, hogy nem találkozhat a gyerek velük, mert rossz hatással lesznek rá? Ugye mint apa, neki is vannak jogai. Most nem oltást kérek, hanem olyanok válaszát várom, akiknek volt komolyabb nézeteltérésük a férjeikkel gyereknevelésben.
Jo, ez akkor mar csak felesleges hiszti. Nagyon furcsa nekem, hogy egy felnott ember miert baratkozik gyerekekkel, de ez a ferjed dolga, en nem tudnam elkepzelni.
Viszont tinikrol van szo konyorgom! Lehet te tokeletes voltal kerdezo, de tinikent en nagyon nem. Hulye voltam, mint a legtobben szerintem.
De ketlem, hogy a baratai babazni szeretnenek. Ha meg megis, SEMMI nem fog tortenni.
jún. 6. 15:05
12/22 anonim válasza:
ja, a tizenéves haverok pont babázni akarnak 😂😂😂😂
Agyilag te se vagy fejlettebb a férjecskédnél...
jún. 6. 15:07
13/22 anonim válasza:
12-es: szerintem még a férj az értelmesebb.
jún. 6. 15:12
14/22 anonim válasza:
Istenem, az a gyerek meg csak a magzatvizben lubickol, milyen ertelmetlen mar ez a kerdes ? Ahhoz, hogy egy gyermek pasis programokon vrgyen reszt sok evnek kell meg eltelnie, lehet azok a tinedzserek sehol se lesznek addig, mindenki epiti majd a tanulmanyait, kulfoldre megy, csajozik. Majd pont a te gyereked erdekli oket, jo isten! :D
jún. 6. 15:16
15/22 babyboom567 válasza:
Elárulom, hogy a felvetett probléma lesz a legkisebb problémád,ha a férjed tinédzserekkel barátkozik.Így még jobban érthetetlen,hogy min problémázol.
Ezer százalék,hogy semmi közük nem lesz a gyerekedhez.
jún. 6. 15:29
16/22 anonim válasza:
Lehet amire nagyobb lesz a gyerek ezek a "barátok" már sehol se lesznek. Ne izgulj előre ilyen hülyeségeken.
Inkább válogasd a babaruhákat.
jún. 6. 16:12
17/22 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék, hogy miért barátkozik tibikkel. Vagy azért mert így sokkal könnyebben jut tini csajhoz, vagy mert agyilag egy szinten vannak. Ha ordít a gyerek és nem tud aludni, az első lesz, hogy lép a "barátokkal", mert nekik gondtalan, idiotaskodo életük van és a férjed is ebben érzi jól magát. Én ezt tisztaznam a helyedbe minél hamarabb.
jún. 6. 17:56
18/22 anonim válasza:
Simán leszarják ezek a kis tinik a gyerekedet. Csak egy púp lenne a hátukon amikor jól bebasznak.
jún. 6. 17:57
19/22 anonim válasza:
Kérdező, ugye akkor te is engednél ha a férjed mondaná hogy a te barátaid ne láthassák a gyereked igaz?
jún. 6. 19:01
20/22 anonim válasza:
Beteg egy család vagytok..férjed tinikkel bandázik, te pedig olyanon aggódsz ami nagy valószínűséggel meg sem fog történni, mivel a férjed nem fog akarni tőled gyereket. Miért akarna? Hogy feladja a mostani "tinis" életét?
Neked biztos azt mondja, hogy akar, hogy fogd be a szád és ne hisztizz ezen(is) :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!