A férjemnek vannak barátai, akiket nem bírok, mit tegyek,
ha a gyereket is vinni akarja majd? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Éppen terhes vagyok, ősszel születik majd a gyerek. A férjemnek vannak olyan barátai, akik kellemetlenek, buták, élősködők, kihasználják az embert, stb. Én egyáltalán nem beszélek velük, a férjem sajnos ragaszkodik hozzájuk, ö nem látja őket rossznak. De ami a lényeg, hogyha nagyobb lesz a gyerek, hogyan mondjam meg, hogy nem találkozhat a gyerek velük, mert rossz hatással lesznek rá? Ugye mint apa, neki is vannak jogai. Most nem oltást kérek, hanem olyanok válaszát várom, akiknek volt komolyabb nézeteltérésük a férjeikkel gyereknevelésben.
Bocs, de egyelöre még NINCS gyerek! Ne cirkuszolj elöre olyasmin, ami nincs.
Egyébként meg nem tarthatsz egy gyereket üvegbúra alatt élete végéig, és nem te döntöd el, ki lehet vele meg az apjával.
Ha elváltok, akkor is az apa láthatásra oda viszi, ahová neki tetszik és neked semmi beleszólásod.
jún. 6. 14:50
2/22 anonim válasza:
Elmondatod szépen a férjednek az aggodalmaidat, nyugodtan felnőtt módjára, nem hisztizve. Ha ezek után sem szakítja meg a kapcsolatot a barátaival, akkor ez van. Az apuka ugyanolyan értékű szülő, mint az anyuka. Oda viszi a gyereket, ahova akarja. Ha ezt nem tudod megemészteni, akkor elválsz és kéred a kizárólagos felügyeleti jogot. Akkor majd megmondhatod hova és hova nem mehet a gyerek.
jún. 6. 14:51
3/22 anonim válasza:
Nem hinném hogy akarná vinni a gyereket, vagy hogy a haverjait érdekelné egyáltalán a gyereked. Biztosan nem bébiszitterkedős programjaik vannak. Csak zavarná őket a gyerek.
jún. 6. 14:51
4/22 anonim válasza:
Nem biztos am, hogy egyaltalan el akarja vinni.
En pl orulok, ha gyerek nelkul tudok a barataimmal talalkozni, eszem agaban sincs vinni :D
Nyilvan ha direkt megbeszeljuk, hogy gyerekek is jonnek vagy nalunk van bogracsozas, mas. De en inkabb megyek gyerek nelkul es hasonloan vannak a gyerekes baratnoim is 😂
A masik meg az, hogy most talalkozna veluk nem tom, evente 2x a gyerek, megis miben lennenek rossz hatassal ra? Lehet csak nem annyira ertem a pontos problemat.
jún. 6. 14:53
5/22 A kérdező kommentje:
1-es! Nem ez volt a kérdés, kérlek fussál neki még egyszer! Szó nem volt róla, hogy burokban nevelni, csak nem akarom, hogy rossz hatással legyenek rá azok a bizonyos emberek, ennyi. Mellesleg köszönöm, hogy felvilágosítottál, hogy nekem anyaként konkrétan semmi közöm a gyerekemhez. Nem én fogom megszülni, igazad van.
jún. 6. 14:56
6/22 anonim válasza:
Ezen még kár stresszelni, évekre vagy ettől.
Én a férjem szüleivel vagyok így, 3 éves a gyerek, még van pár évem kitalálni de én sem szivesen bíznám rájuk a gyereket, hiába szeretném ha a nagyszülők jelen lennének az életêben. A papa alkesz a mama meg egy nyomorult ajtót nem bor kinyitni ha picit ragad, a nagykést lazán odarakja a gyerek elé az asztalon, a rozsdás drót sem zavarja, hadd verje mi vele a saját szemét 1 évesen... De még 3 évesen nem is akarják elvinni magukhoz, bár pedzegetik, hogy majd...
jún. 6. 14:56
7/22 anonim válasza:
Mert milyen program az, amire elmegy néhány kocsmatöltelék kanbulizni, és ragaszkodnak hozzá, hogy egy kisgyerek is menjen velük? Szerintem amint megszületik a gyerek, magadra leszel hagyva, mert rájön, hogy az felelősség meg szívás. Nem fognak a gyerek körül téblábolni, hogy hagy tanítsunk neki csúnya szavakat...
jún. 6. 14:59
8/22 A kérdező kommentje:
Ezek a barátok olyanok, hogy sokkal fiatalabbak a férjemnél. Tizenévesek. Az anyjuk meg kihasználja a férjem jóindulatát. Ezt leszámítva nincs más probléma. Mielött jönne valaki a pedofílíával, ilyenről szó sincs, csak barátként tekint rájuk.
9/22 babyboom567 válasza:
Irreális félelmeid vannak.
10/22 anonim válasza:
kérdeszö 5-ös válasz: látom a szövegértelmezés nem erösséged!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!