Mikor érdemes beszédfejlődésre vinni?
Gyermekem 21hónapos nem azt mondom,hogy nem mond szavakat 3 szót mondott ki eddig tisztán (apa,mama,ez),de csak akkor mikor mi mondjuk neki,magától csak az ő kis babanyelvén mondja!Nagyon nyitott mert mindenre mutat és mindent mondunk neki mi micsoda!Okos,ügyes 11hónaposan elindult,eddig nem foglalkoztam ezzel a beszéd dologgal nem tartottam soha jó dolognak bármit is erőltetni a gyerekekre ,de most már kicsit idegesít!Persze bennem van,hogy nagyon beindult nálunk a hiszti és a sok-sok sírás és írtóra bánt amikor mondja és mondja és én nemértem és olyankor én is sírni tudnék,hogy nemtudok neki segíteni 🥺
Érdemes elvinni ezzel kapcsolatban valahová vagy ez még teljesen rendben van?Tapasztalatokat szeretnék,első baba!Védőnőt nem kérdezem meg mert ő már 15hós státuszon is azon volt "kiakadva" hogy még nem mondott egy szót sem!Köszönöm ha adsz tanácsot 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!