Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengeditek a gyereketeknek,...

Megengeditek a gyereketeknek, hogy a még nem kifizetett árut egye a boltban?

Figyelt kérdés
Ha a válasz: igen, miért? Esetleg ti magatok is ezt csináljátok?

2024. máj. 13. 13:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/179 anonim ***** válasza:
81%

"83-84 vagyok, nem rossz szándékból írtam amúgy. De azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.:D Láttatok már lopást? Fogja eldugja és kiviszi."

Vagy fogja, megeszi, nem fizeti ki. Fogja, megisssza, nem fizeti ki. Fogja, felveszi, nem fizeti ki.

2024. máj. 14. 06:35
 112/179 A kérdező kommentje:

Írjátok, hogy de hát ki van fizetve.

Igen, de ha pl. egy pékáruról beszélünk, és teljesen elfogyott, mivel bizonyítod, hogy valóban az a 85 forintos kifli volt, amit a gyereked vagy te megettél, és amit ki akarsz fizetni, nem pedig 2 db 399 forintos drágább?

Higgye el a pénztáros puszira, mert ti nem vagytok tolvajok, ti becsületesek vagytok? Főleg, mikor hányan akarnak trükközni a pénztárnál vagy csak eldugják a csomagolást valahol.

Számomra tehát ez is aggályos.

Egyébként emiatt megtehetnék, hogy kiemelnek, aztán addig sehova sem mehettek, amíg vissza nem nézik kamerán, milyen péksütit emeltél ki az éhenhalás szélén álló Kevinkének.

2024. máj. 14. 07:04
 113/179 anonim ***** válasza:
63%
Ha valaki lopni akar az lopni fog nem csak egy kiflit, aki szól az meg nem fog m@st mondani mint amit megettek.
2024. máj. 14. 07:13
 114/179 anonim ***** válasza:
78%
Na igen, ez is egy dolog, kérdező. Bemondasra el kell hinni, mit evett a gyerek. Már ha emlékszik rá az ember, ugye. Nem sűrűn mentem gyerekkel vásárolni annak ellenére, hogy sokáig egyedülálló anya voltam, de ha adtam volna neki valamit -sosem tettem- simán elofordult volna, hogy elfeledkezem róla, mire a vásárlás végére érek. Manapság pl én a selfscan kasszát használom, telefonos app-al és van, hogy a mobilom lassabban kapcsolódik rá az üzlet netjére, mint kellene. Olyankor ugyan már benne van a kosaramban a cucc, de még nem tudtam le scannel-ni. Nemegyszer fordult elő, hogy a kasszánál amikor ellenőriztem, mindent lecsippantottam e, kiderült, hoppá x y elmaradt. Nem azért, mert lopni terveztem, hanem simán kimenet a fejemből, hogy nem működött még a net amikor bele kezdtem a vasarlasban
2024. máj. 14. 07:16
 115/179 anonim ***** válasza:
38%
De látom nem érted amit a kérdező ír. Oké te azt mondod mindig igazat mondasz. De a pénztáros nem ismer. Miért kéne elhinnie? És a másiknak aki esetleg hazudik miért ne hinne? Honnan kellene tudnia ki hazudik és ki nem?
2024. máj. 14. 07:17
 116/179 anonim ***** válasza:
70%

115!

Ha nekem irtad, én értettem, mit ir. "Bemondasra el kell hinni, mit evett a gyerek. "

2024. máj. 14. 07:22
 117/179 anonim ***** válasza:
5%
111# Így van, ez is lopás. De itt az idióta gyerektelen kérdező provokatív kérdése nem erre irányult, amikor a lopós tudjuk milyen réteg fogja és direkt megeteti majd kiviszi. :D Az totál egyértelmű. Ezért gyanítom nem a lopásra gondolt, mert igen amit leírtál az is az. Ha viszont arra, akkor kérdező ez már a jog kategória, de lehet csak félrenézte szegényke.
2024. máj. 14. 07:36
 118/179 anonim ***** válasza:
86%

117!

A kerdezonek van gyereke. Nem tudom honnan vetted hogy idiota, innen nézve nem az és a kérdés sem provokatív.

Amúgy a "tudjuk milyen réteg" részre annyit mondanék, hogy anno amikor nálunk a Tesco megnyitott, a mostohaanyam, aki amúgy nem kisebbségi, ellenben akkoriban kimondottan jól menő vállalkozást üzemeltető "úrinő " volt, rendszeresen ott reggelizett vagy uzsonnázott a peksutemenyekbol és eszébe se jutott kifizetni, mert "bele fér nekik annyi veszteség"

2024. máj. 14. 07:40
 119/179 anonim ***** válasza:
23%
118, kétlem hogy van neki. Simán hazudhat ahogy az anyukák a boltban is. Jó, hát nyilván van ilyen amit leírsz, de azért nem ez az átlag. :D Én a múltkor még az ásványvizem maradékát is vérvétel után megittam mielőtt bementem, mert mondom ez a faj is, mint a kérdező, bármelyik sarkon ott lehet és hiába kérek rá matricát, még azt hiszik ha iszok az ingadozó gyomorsavamra egy kortyot a sajátból, hogy lopok. Meg nem kockáztattam volna. Amúgy igen, megy veletek egy babakocsi, ahol a kisgyerek kiflicsücskét rágja, hosszú napuk volt, egyedülálló, otthonról sütött kifli mentesen, biztonsági őrrel lematricázva, na de jön az anyukarendőrség, ránéz és elítéli a tanult nőt, hogy biztos lopós. Előítélet, sosem tudhatjátok mi van ha csak nem látjátok. Amúgy gondolom a kérdező próbál tanácsokat szerezni hogy lehetne lopni ami nagyon gáz.
2024. máj. 14. 07:47
 120/179 anonim ***** válasza:
Nekem pl mins
2024. máj. 14. 07:51
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!