Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengeditek a gyereketeknek,...

Megengeditek a gyereketeknek, hogy a még nem kifizetett árut egye a boltban?

Figyelt kérdés
Ha a válasz: igen, miért? Esetleg ti magatok is ezt csináljátok?

2024. máj. 13. 13:58
 141/179 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te voltál már úgy boltban, hogy a másik végébe állt a sor? Itt megyeszékhelyen ez kb rendszeres. :D Amúgy miért pontoztatok le? Ezek szerint ti loptok az étteremből? Jó gáz akkor, lopós banda, legalább én becsületesen távozok onnan. Ugyanez a szupermarket is, ott is csak utána bontom ki miután fizettem. Ekkora álszenteket. :)
2024. máj. 14. 21:49
 142/179 anonim ***** válasza:
0%
140-es bolti dolgozó, te meg menj már keress magadnak valakit, aki vállal veled gyereket.
2024. máj. 14. 21:50
 143/179 A kérdező kommentje:

Mi csak Lidlbe járunk, ott baromi jól lehet haladni. Ha feltorlódik a sor, azonnal nyitnak másik kasszát.

Ezt tapasztaltam megyeszékhelyen is.

2024. máj. 14. 21:56
 144/179 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyébként megvan a kérdésedre a válasz, kaptál rengeteg hasznost és nem hasznost. Nem normális és nem engedi a legtöbb normális szülő. Félrement itt ez már, de azért reméljük jól szórakoztál. :D Kár, hogy az ilyet nem törlik amúgy, amikor már megvan a kérdésre a válasz.
2024. máj. 14. 21:57
 145/179 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de akinek a Lidl messze van és csak spar van a közelbe? Menjen a Lidlb-be, mert nálatok ott jó? Hol laksz, oda fogok járni én is. :D
2024. máj. 14. 21:58
 146/179 A kérdező kommentje:

Láthatóan ti jobban szórakoztatok, én nem kommenteltem végig a sztorit. 😄

A sok kommentet ti generáltátok a vitáitokkal.

2024. máj. 14. 22:03
 147/179 anonim ***** válasza:
31%

Nálunk pont a Lidl-ben halad a leglassabban a sor, az autokassza meg ott a legnagyobb hülyeség.

(Mindenhol máshol okés. A Lidl szarul oldotta meg.)

(Félreértés ne essék, a termékei jók, szeretem. Haza szoktuk hozni, ne kezdjük előlről 🤣)

2024. máj. 14. 22:04
 148/179 anonim ***** válasza:
147, Nálunk a spar ilyen lassú, még az önkiszolgálónál is a végébe van a sor. Plusz embert nem hívnak. A többi ehhez képest tök jó.
2024. máj. 14. 22:09
 149/179 anonim ***** válasza:
41%
Aki itt lopást emlegett egy elfogyasztott kiflicsücsök miatt, az remélem az életben nem szaladt át gyalogosként szabálytalanul sehol… ha igen, akkor remélem van benne annyi, hogy most magába néz és soha többet nem tesz ilyet!
2024. máj. 14. 22:56
 150/179 anonim ***** válasza:
25%
Az étterem más. De pl a Mekiben se ehetsz addig, amíg nem fizettél.
2024. máj. 15. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!