Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megengeditek a gyereketeknek,...

Megengeditek a gyereketeknek, hogy a még nem kifizetett árut egye a boltban?

Figyelt kérdés
Ha a válasz: igen, miért? Esetleg ti magatok is ezt csináljátok?

2024. máj. 13. 13:58
 131/179 A kérdező kommentje:

Te beteg vagy? 😃 Komolyan kérdem. Figyelj, felőlem hidd azt, hogy egy megkeseredett, gyerektelen Karen vagyok a boltból, ha te ettől jobban érzed magad.

Mert az látszik, te azért jársz ide, hogy azzal vezesd le a feszkót, hogy másokkal kötekedj, természetesen arctalanul. 😄

2024. máj. 14. 15:09
 132/179 A kérdező kommentje:

"De azt sose láttam, hogy átrakják a címkét, eldugják a terméket, beleesznek mindenbe majd otthagyja vagy amiket írsz, de lehet hogy normális helyen élek normális emberekkel vagy csak nem azt figyelem és tényleg ez van."

Ezeket a módszereket a munkámból kifolyólag tudom, de nem boltban dolgozom. Ennél többet azért sem írnék le, mert a kedves köteledő kommentelő azt sem hiszi el, hogy gyerekem van (mintha az valami marha hihetetlen dolog lenne😂😂), ezt pláne nem hinné el. Meg ez nem is tartozik a kérdés tárgyához.

2024. máj. 14. 15:16
 133/179 anonim ***** válasza:
0%
Máskor szólj kérdező,és szólok a biztiőrnek,hogy mostmár tényleg tegyen rendet :D hehe
2024. máj. 14. 16:06
 134/179 anonim ***** válasza:
Nem kötekedtem, szimplán reagáltam más ítélkezésére. :D Én írtam amúgy mindkettőt. :D Ilyenkor szólni kell egyébként.
2024. máj. 14. 17:54
 135/179 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert bunkóság. Ha hisztizik akkor hisztizik. De boltban nem adok neki enni sajátot sem.
2024. máj. 14. 20:20
 136/179 anonim ***** válasza:
30%

Na töbször az étterembe sem eszem, majd csak ha kifizette.

Én inni szoktam, sajnálom néha olyan szomjas leszek, hogy ha nem iszom rosszul leszek, de ha nem lennék akkor is iszom tudom hogy kifizetem, nem pakolom máshová csak a kosárba.

2024. máj. 14. 20:29
 137/179 anonim ***** válasza:
0%
136, Az is lopás étteremben. Előre kell fizetni, én úgy szoktam, azt hittem itt is a többiek. Ezek szerint nem? :D
2024. máj. 14. 20:40
 138/179 anonim ***** válasza:
70%
Életemben nem voltam még olyan étteremben, ahol előre kellett volna fizetni.
2024. máj. 14. 21:14
 139/179 A kérdező kommentje:

Elárulok egy titkot: a szupermarket nem étterem. 😉

Ha meg tudod, hogy rosszul vagy víz nélkül, miért indulsz el nélküle? Ez megint az érthetetlen kategória. 😃 Felnőtt ember talán lehetne előrelátó. Meg ha végig tudsz vánszorogni a nagy rosszulléted közepette a bolton, akkor ha már nálad van az életedet megmentő víz, ki is tudod gyorsan fizetni. Pofonegyszerű.

De nem, ez tipikusan az a viselkedés, hogy te fel vagy jogosítva erre, és kész.

Én meg IR-s vagyok, bármikor leeshetne a cukrom, volt már sok ájulásom. De nem indulok el éhgyomorra vásárolni, ennyi a titok.

2024. máj. 14. 21:24
 140/179 anonim ***** válasza:
40%
Ez csak kifogás. A legtöbb ember hatalmasat köp a szabályokra,mert ők elvileg bármit megtehetnek,pláne ha gyerekük van. Majd fognak koppanni :)
2024. máj. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!