Megengeditek a gyereketeknek, hogy a még nem kifizetett árut egye a boltban?
Nem körbenyalattam, hanem ahogy mentünk a sorok között, amire ételt mutatott, azzal megkínáltam. Nyilván, mikor a szivacsra vagy az újságokra mutatott, abból nem adtam neki. Nem tudta, hogy nem ehető, nem értette. Semmit nem tetem vissza, amit megfogott. Amit kért kipróbáltuk, 9-10 óra vásárlás alatt a max 5 termék volt, ami felkeltette az érdeklődését.
Egyébként ezt az adott üzletvezető ajánlotta fel, mert az egyik munkatársának a fia is hasonló és ők a zöldség nagybanit járták így.
9-10 óra vásárlás alatt a max 5 termék volt, ami felkeltette az érdeklődését
9-10 órát cipelted körbe az autista, amúgy is éhező gyereket. Hát persze.
73, azt az 5 terméket meg is vehetted volna és kulturáltan otthon is megkóstolhatta volna.
(Egy másik autista anyja)
Lopás? A lopás az drágák, amikor kiviszed a terméket fizetés nélkül. Írom ezt úgy, hogy soha nem bontottunk ki semmit, de itt pl aki írja, hogy bolti eladó…húha, látszik a szint.:) Csoda, hogy eddig eljutottál az életben és ez picit sértő is más normális eladóval szemben, maradtál volna a takarításnál a raktárba.:D Bár ők is magasabb szinten vannak nálad.:D Stílus.
71, Te láttál már valaha igazán szondás vagy autista gyereket? Nem lenne rossz, ha megtapasztalnád, bár remélem ilyennek nincs gyereke, mert mit adhat át egyébként jellemileg? Ezt?
Szégyelljétek magatokat egyébként, hogy így egymásnak estek és felülbíráljátok nevelésben a másikat, és itt mindenki minta szülő, ehhez képest akárhova megyek csak neveletlen gyereket látni. De persze innen soha senki nincs itt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!