Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit használ kipirosodott...

Ki mit használ kipirosodott babapopsira?

Figyelt kérdés
Valami kicsipte neki és nagyon sír pelus cserénel :(
máj. 6. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sudocrem vált be a legjobban.
máj. 6. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lanolin (gyógyszertári, vagy lansinoh mellbimbókrém)

De olyan is volt, hogy inkàbb bőrgyógyászhoz vittem, mert a gyerekorvos már a 9. Krémet ajánlotta, de még mindig nem lett jobb. Akkor mondjuk elég mérges voltam magamra, mert a sok feleslegesen megvett krém árából bőven kijött a magán bőrgyógyász, és az általa felírt 2 krém, ami másnapra látható eredményt adott, és 3 nap alatt teljesen el is múlt a probléma.

máj. 6. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Weleda körömvirág krém
máj. 6. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a Sudocrem vált be. Kísérletezni kell minden baba más.
máj. 6. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Sima fehér vazelin. Minden pelenkázásnál jó vastagon rá kell kenni, hogy tocsogjon. A legrosszabb pirosságot is 2 nap alatt leviszi.
máj. 7. 01:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Weleda Calendula
máj. 7. 04:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Röhögni fogtok, de nekem nagyi mondta, mivel az ő idejükben még nem voltak ilyen csodakrémek, szóval kipróbáltam és nekem is bevált. Van még tejed? Vastagon kend be anyatejjel! Amúgy a Sudocremre esküszöm én is, ha már meg kell nevezni egy terméket.
máj. 9. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!