Az nagyon inkorrekt a munkahellyel szemben, hogy valaki itthon van gyesen, visszamegy dolgozni, kiveszi a 2-3 honap szabit, majd ezidő alatt esik teherbe, és így, hogy barmennyit is dolgozna ismet tappenzre kerül a gyerek szuleteseig?
12# Állambácsi alá tartozik a munkahelyem, úgyhogy ő nem visz a hátán semmit sem. Nem multinál dolgozok. Az miért is bosszú állás, hogy családot terveztek a férjeddel, két gyerekkel? Ezt elmagyaráznád? :D Nyakamat rá, hogy olyanok írnak az ehhez hasonló kérdésekhez, akinek 0, azaz nulla gyerekük van vagy férfi. Egy nő gyerekkel nem fog. 9 évet ledolgoztam kőkeményen, hogy utána 2 jöjjön majd pedig életem végéig újra nyomom. Mekkora gerinctelenség tényleg, hogy szülni mersz 40 év munkaviszony alatt…:D Ha valakit nagyon zavar, akkor vegyen fel férfiakat, érdekes nálunk így is 90%-ban nők vannak. Senkit soha nem küldtek azért el, mert szült többet akár.
A lepontozók meg sose tapasztalják meg azt kívánom, hogy nem jön össze a baba évekig.
Szia!
Facebookon( ha fent vagy) van egy zart csoport, Baba-Mama, CSED, GYED, GYES kerdezz felelek, ott fent dokumentum/ utmutato, hogy ha ellatas alatt erkezika testver es tappenzre mennel,hogyan mukodik ez az egesz, mit hogyan kell intezni a HR-rel stb. Ha ilyesmin gondolkozol erdemes lehet belepni, megnezni. (Ne foglalkozz senkivel, mindenki penzbol el, en azt gondolom, hogy nem erdemes a munkaltatohoz feltetlen lojalisnak lenni, mert a legtobb munkaltato, maga sem az. )
Jól van, kis sztahanov, akkor te robotolj egy cégnek, aki gondolkodás nélkül válna meg tőled, ha arról lenne szó.
Én pl. kis korkülönbséget szerettem volna a gyerekek között, nem akartam évekre kiesni az itthoni mindennapokból, összeegyeztetni egy kisiskolás és egy újszülött rutinját.
Nekem is fontos volt a munkám, de nem annyira, hogy lemondjam miatta a családot érintő terveimről, vagy veszélyeztessem a kisbabám és a saját egészségemet azzal, hogy a tolófájásoknál állok fel az irodai asztaltól, mert dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!