Miért van az, ha panaszt tesz a beteg egy orvossal kapcsolatban, a többi orvos lojális vele, és a beteggel inkorrektek? És sok orvos beképzelt, egós, gőgös. (Van aki nem, de most nem ezt kérdezem)
Ahelyett, hogy észlelnék, miben hibázott az orvos, és továbbra is a beteg érdekei lenne a szempont. Miért olyan egósok az orvosok? Miért válnak undokká a panaszt tevő beteggel?
Én ez nem tartom felelősségteljes, normális viselkedésnek.
A Google ban rengeteg beteg írja le, mit tettek vele rendelőkben, kórházakban. Egy cikkben olvastam, hetente 2 db. panaszt tesznek a magyar betegek.
2
Nem védve az orvosokat, de Google véleményekre nem lehet adni, sem pozitív sem negatív kontextusban.
Én jártam olyan orvosnál, aki 5 csillagos volt x 100 ember által, de majdnem ráborítottam az asztalt a stílusa miatt, kb mondott pár szót lekezelően, bezsebelte a lóvét aztán kirakott.
De olyannál is voltam, aki teljesen le volt húzva és abszolút normális és kedves volt. Ezekre nem lehet adni.
Konfliktusok mindig lesznek emberek között, nincs olyan aki mindenkinek megfelel, sok esetben az orvosok is hülyék, de azért az emberek is azok...
Dolgoztam vendéglátásban, tisztában vagyok vele, hogy mennyi böszme, szatyorban élő ember van.
7/7
Igen. De nem lehet erőltetni
Önrendelkezéshez való jog miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!