Három gyerekkel sokkal nehezebb, mint kettővel?
Anyagi szempontok most nem érdekelnek, tudom, hogy sok pénz lesz később a gyerek, de ha mi nem engedhetjük meg, akkor nem tudom, hogy ki...
Innentől értelmetlen a kérdés. Vegyetek fel egy kertészt és egy bejárónőt. Rögtön lesz időd 3 gyerekre.
Mert nem is fog :D mi itt a kérdés még?
Ha 3 gyereked lesz valamiről le kell mondanod, ha neki minőségi időt akarsz adni. Ha csak azt akarod, hogy legyen és más megoldja, akkor meg minek.
Valaki itt jól mondta, a nap 24 órából áll, ha a nyakadba veszel valamit (vagy jelen esetben valakit), akkor az időt fog elvenni. Ha van 24 órád és abból x időt vettek el a gyerekek és y idő maradt a minden másra, akkor 3 gyerekkel belátható, hogy x+z időt fognak elvenni, ergo a minden másra y-z idő marad. Kérdés, hogy z <= y-nál? :D
Gondold át, hogy miből vennél el szívesen időt: énidőből? közös időből a férjeddel? alvásból? a többi gyerektől? háztartásból?
Ha egyikből sem, akkor nincs kérdés. És itt nem arról van szó, hogy heti 2x1 óra tornát hova suvasztasz be....
Az utolsó mondatra rá tudok csatlakozni, viszont épp ellenkezőleg.
Ha az első gyerekem olyan lett volna, mint a harmadik, akkor nem lett volna több gyerekem...
nekem 3 gyerekem van 2 nagyobb kis korkülönbségel születek na ott mondtam hogy nem kell több gyerek de eltelt 6,5 év ės megszületett a lányom 3.gyereknek nem volt gond mert 2 fiam az egyik oviba mig a måsik iskolába jårt napközben ,kiråndulni is mentünk nyaralni stb lányunk pici volt ,kisebbik båtya személyében igazi testört kapott a ujszülött hugåt az akkor csak 6,5 éves fiam harciasan vėdte mindenkivel szemben az idősebbik fiunk is szerete szereti hugåt .
3 gyerekel elmentem vásárolni egyedül ha muszåj volt.vagy lånyomal együtt elmentünk az ovodába ės az iskolåba is bátyaiėrt .
ja ės nem kelett a fiaimnak hugukra vigyåzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!