Miért van az, hogy a férjem kissé, számomra furán áll a baba körüli teendőkhöz? Itthon nem pelenkázza,nem fürdeti,nekem kell felöltöztetni is ha megyünk valahova. Ha be kakil szól, hogy menjek mert cserélni kell.
A fürdetésre rá kérdeztem azt mondta ez az én dolgom nem az övé mert én vagyok itthon. De én ezzel nem tudok egyáltalán azonosulni. Egyébként imádja a kisfiúnkat, játszik vele,el viszi de igazából nem azért hogy mondjuk pihenni tudjak, hanem hogy takarítsak, ugyanis a háztartásban sem segít. Nem értem miért van ez,hiába kérdezek rá,normális választ nem ad rá.
Más is járt már így? Nem tudom mit tehetnék, csak iszonyatosan fáj ez a hozzáállás.
Úgy gondolom senkinek nincs rá írva a homlokára, hogy milyen ember lesz ha gyereke születik.
Semmi jelét nem láttam annak, hogy így fog ehhez hozzáállni. Nagyon akart ő is és én is, nem pár hónap után jött a baba, hanem 3 együtt töltött év után. Utólag vissza gondolva lehet hogy voltak ennek jelei, lehet csak nem akartam észre venni, de most már teljesen mindegy..
Kedves kérdező!
Mi újság veletek? Történt azóta valami változás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!