Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férjem...

Ernyő kérdése:

Miért van az, hogy a férjem kissé, számomra furán áll a baba körüli teendőkhöz? Itthon nem pelenkázza,nem fürdeti,nekem kell felöltöztetni is ha megyünk valahova. Ha be kakil szól, hogy menjek mert cserélni kell.

Figyelt kérdés

A fürdetésre rá kérdeztem azt mondta ez az én dolgom nem az övé mert én vagyok itthon. De én ezzel nem tudok egyáltalán azonosulni. Egyébként imádja a kisfiúnkat, játszik vele,el viszi de igazából nem azért hogy mondjuk pihenni tudjak, hanem hogy takarítsak, ugyanis a háztartásban sem segít. Nem értem miért van ez,hiába kérdezek rá,normális választ nem ad rá.

Más is járt már így? Nem tudom mit tehetnék, csak iszonyatosan fáj ez a hozzáállás.

ápr. 9. 22:45
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom senkinek nincs rá írva a homlokára, hogy milyen ember lesz ha gyereke születik.

Semmi jelét nem láttam annak, hogy így fog ehhez hozzáállni. Nagyon akart ő is és én is, nem pár hónap után jött a baba, hanem 3 együtt töltött év után. Utólag vissza gondolva lehet hogy voltak ennek jelei, lehet csak nem akartam észre venni, de most már teljesen mindegy..

ápr. 12. 07:05
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most már tökmindegy. Változtatni nem fog magán. Így a kérdésed is teljesen felesleges volt, mert semmivel se vagy és nem is leszel előrébb.
ápr. 12. 10:21
 33/34 anonim ***** válasza:
48%
Hát ha ráhagyod valóban nem leszel előrébb, de pont nem kéne ráhagyni. Amit írtam gondolj bele, hogy még 30-40 év múlva is ezt akarod csinálni? Mindent egyedül míg a férjed lebzsel. A beletörődés nem megoldás szerintem.
ápr. 12. 11:04
 34/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi újság veletek? Történt azóta valami változás?

júl. 6. 10:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!