Miért van az, hogy a férjem kissé, számomra furán áll a baba körüli teendőkhöz? Itthon nem pelenkázza,nem fürdeti,nekem kell felöltöztetni is ha megyünk valahova. Ha be kakil szól, hogy menjek mert cserélni kell.
A fürdetésre rá kérdeztem azt mondta ez az én dolgom nem az övé mert én vagyok itthon. De én ezzel nem tudok egyáltalán azonosulni. Egyébként imádja a kisfiúnkat, játszik vele,el viszi de igazából nem azért hogy mondjuk pihenni tudjak, hanem hogy takarítsak, ugyanis a háztartásban sem segít. Nem értem miért van ez,hiába kérdezek rá,normális választ nem ad rá.
Más is járt már így? Nem tudom mit tehetnék, csak iszonyatosan fáj ez a hozzáállás.
Utolsó kommentelőnek :
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell át élned :-( nálunk a hisztivel van igy, azt egyáltalán nem bírja. Múltkor megkaptam, hogy nekem semmi nem jó, mert mennyiszer elviszi a gyereket délutánonként,ami persze nagyon jó de nem érti még mindig, hogy nekem a segítség az nem ez hogy elviszi. De már bele fáradtam, hogy felhozzam mert mindig ugyan az a vége sajnos :-(
13# ugyam már , szerintem az sem segít , ha valaki ekkora kretén.
Egyébként ezt sosem értettem...ha te is visszamèsz dolgozni akkor mindketten eleget tesztek azzal, hogy dolgoztok? Más teendő nem lesz? Akkor takarítónő takarít, bèbiszitter foglalkozik majd a gyerekkel és szakácsnő főz? Kérdezd már meg tőle....
Csak egy birka takarózik azzal, hogy hát ő dolgozik. Ha nem lenne családja is dolgozna gondolom, valamiből csak kellene élni akkor is. A gyereket normális esetben ugy vállaljuk hogy munka mellé nem vagy vagy. Már kihalt volna az emberiség.
Ezek a herék csak azért nősültek és vállaltak gyereket mert azt gondolják így KELL!
De részt nem vesznek egyikben sem csak amig nekik az kényelmes. Ezert nősültek hogy semmit ne kelljen csinálniuk
Ilyen férfivel nem lennék együtt. A gyerek, a hátartás mimden közös. Az oké, hogy a nő nagyobb részt kap ebből mikor otthon van a gyerekkel, de a férj dolga nem merül ki abban, hogy én dolgoztam és ennyi. Mindent ugyanúgy csinál, vagy mehet a háztól. Mi lesz, ha visszamész dolgozni?
Barátnőm elment egy hétvégére az anyukajához, mert elege volta férje ugyanezt csinálta. Na azóta már mindenből kiveszi a részét. Javaslim tedd ezt. Meglátjuk, hogy boldogul apuka a gyerekkel és a háztartással.
Az ilyen pasikkal beszélni nem lehet. Ráhagyod még roszabb lesz és sosem lesz jobb. Gondolj arra szeretnéd az elkövetkező cirka 10-15 évet úgy élni, hogy mindent neked kell csinálni? De mondhatnám azt is, hogy amikor már öreg leszel és megterhelő lesz még egy szoba kitakarítása is akkor mennyire lesz jó, hogy a férjed semmit nem csinál elvárja kiszolgáld, te meg lehajolni is alig tudsz majd. Mert ez a jövő. Anyósom rengeteget panaszkodik. Elmúlt 70 már nehéz minden. Apósom soha semmit nem csinált. Bánja nem állt korábban a sarkára.
Tipikus felállás. A gyerek, meg a háztartás az asszony dolga, ő meg "keresi a pénzt".
Egy gyerek rengeteg plusz munkával, energiával és felelősséggel jár. Ha a férjem így állna hozzánk, már nem lenne a férjem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!