Ha elváltál közös gyerekkel,ez hogy volt?
4 éves volt a kislányom. Durván váltunk el. Sehogy nem alakult a kapcsolatunk, hiszen azért váltam el tőle mert nem akarom látni sem. Amikorra a bíróság elrendelte a láthatást, elkészítettem a gyereket, és kiküldtem hozzá a kapuba. 2-szer vitte el 1-1 óra hosszára, aztán nem jött a láthatásokra, ami nekem hatalmas megkönnyebbülés. Amikor a gyerektartàs nem érkezett, jeleztemnsz illetékeseknek, ők elintézték.
1 év múlva lett új párom, mostohatestvér nem volt, azóta született 2 féltestvér, imádják egymást.
3 és 12 évesek voltak, elég rossz viszonyban váltunk el, mert a volt férjem összeszedett egy másik nőt, emiatt váltunk el. Később azért rendeződött a viszonyunk, mondhatni baráti a kapcsolat (na jó, ezt azért erősen idézőjelbe tenném, de a lényeg, hogy nem vagyunk rosszban).
A gyerekek már pár éve fele fele időben vannak az apjukkal és velem (most 8 és 16 évesek) illetve a nagy már önjáróan jön megy, mikor hol.
Egy évvel később lett új párom, már a férjem. A gyerekeim kedvelik, de nem olyan sokat találkoznak (kicsit bonyolult ez náluk, a férjem külföldi, itt van, amikor a munkája engedi, én meg kint vagyok, amikor a gyerekek nem velem vannak, szóval két otthonunk van). Közös gyerek nem született és nem is szeretnénk, pont jó így. Mostoha testvér sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!