Mikor kell elkezdeni a hegmasszàzst?
6 hete szültem, szép a hegem, de még nem tudom magam rávenni.
Ki ,mikor kezdte el?
Bár, most hogy belegondolok, szoktam a heget masszírozni, simogatni itt-ott néha.
Lehet nem tudatosan de mégis alkalmaztam ezt a hegmasszazst.
🤔
Ez nem trend, hanem a gyógyulást segíti, mobilizálja, a heget, megakadályozza, a, letapadást, összenövést. Hegmasszázzsal elkerülhető a heg fájdalmas húzódása, javítható az érzéketlenség, vagy a, túlérzékenység.
Én nagyon sokáig nem bírtam se ránézni, se hozzáérni. Annyit tudtam hogy ruhán keresztül rátettem a kezem gyakran. Ez az első lépés. Krémezéstől 2x olyan rosszul lettem majdnem elájultam, már sötétedett el a kép és émelyegtem nagyon. Úgyhogy azt is abbahagytam.
Később mikor már magabiztosabbnak éreztem magam, szőrtelenítés is ment körülötte, megoróbáltam kicsit átnyomkodni határozottan de nem erősen. Na az után is rosszul lettem csak enyhébben. Itt ért véget a próbálkozásom.
Vannak egyébként hegmasszőrök is, néztem a környékünkön, ha már nekem nem megy alapon, de kirázott a hideg a gondolattól is, hogy ott leszek rosszul, ha ő nekiáll hosszú percekig nyomkodni. Úgyhogy ezt is elvetettem.
Cserébe a gyerek kiképzés alatt tartja a területet születése óta, rúgdossa, fejeli, simogatja stb.
Azt remélem ez elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!