Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az, ha egy...

Szerintetek milyen az, ha egy kisgyereket sosem visznek sehova?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, jóban vagyunk, majdnem szomszédok, egyidős gyerekekkel, ovis csoporttársak is, de elég mások a nevelési elveink. A gyerekek 6 évesek, én azért sokat viszem ide oda a miénket, állatkert, gyerek előadások, kirándulás természetben, nyáron strand, nyaralni wellnesselni is járunk rendszeresen, szóval sok élmény éri. Ők meg soha. 6 éves a gyereke, de nem voltak még állatkertben, se nyaralni, strandon se járt a gyerek, játszóházban se volt, szó szerint mondom hogy sehol, ovi meg nagy nagy ritkán játszótéren megállnak és ennyi, hétvégén is otthon ülnek, "bújcsiznak" ahogy ő mondja meg meséznek meg ilyenek. Mamához se engedi, mert mama mindent ráhagy, minek menjen oda. Nekem ott aludni is szokott a mamánál a fiam. Sokszor ha mondjuk hogy ide megyünk oda megyünk, kérdezi hogy találkozunk e hétvégén és mondom hogy nem vagyunk itthon akármi akkor megjegyzi, hogy jaj mindig mentek valahova meg ilyeneket. Szerintetek amúgy ez normális hogy sehova se viszik soha el azt a gyereket? Én kezdem sajnálni.
márc. 2. 16:04
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhova visszük a lányunkat, folyamatosan mondjuk neki, hogy köszönjön, válaszoljon ha kérdezik, mégsem megy neki, mert láthatóan frusztrálja hogy meg kell szólalnia idegenek előtt. Ez a része szerintem nem ezen múlik.

Az hogy nem viszi, az ő döntése. Szerintem ebben nem kell és nem is tudsz beleavatkozni.

márc. 2. 21:53
 42/50 anonim ***** válasza:
Azért elköltöznél????😂😂😂 na ez mar tényleg sok 😂
márc. 2. 22:05
 43/50 anonim ***** válasza:

42, csak itt tud panaszkodni, szemtől szembe nem mer...

Inkabb költözik.

márc. 2. 22:07
 44/50 anonim ***** válasza:
😂😂
márc. 2. 22:22
 45/50 anonim ***** válasza:
51%

Ez a kérdés már volt, nem is egyszer.

ÉS igen.. rendszerint megkérdezed normális e ez és ez a gyerekkel kapcsolatban, majd elkezded sorolni te hova is viszed a gyereked, majd szídod az állítólagos barátnőt aki rendszerint jól áll anyagilag és felújít. Majd hirtelen a gyereke lesz a sátán..

Én csak azt nem értem.. ha valakivel nem egyezik a saját nézőpontom, akkor azzal nem barátkozom.

Ha a gyereke bántja az enyémet, pláne be se engedném.

Az nem barátság, ahol nem szólhatsz rá a másik gyerekére, pláne a saját otthonodban.

Lehet szidni a barinőt, mert úgy is erre megy ki az egész fórum, de valójában te vagy itt a baj.

Te vagy az aki nem képes őszintén elmondani mi nem tetszik, határokat húzni, és te vagy az aki engedi, hogy bántsák a gyerekét..

Ha annyira féltenéd a sajátod, már rég megszakítottad volna a kapcsolatot.

márc. 3. 06:24
 46/50 A kérdező kommentje:
Visszanéztem a kérdéseim gyakorin, nincs sok, 1* kérdeztem ezt valóban pár hónapja. Többször nem.
márc. 3. 11:43
 47/50 anonim ***** válasza:
34%
Es olyan nehez beletorodni?
márc. 3. 11:58
 48/50 Derjaderja ***** válasza:
100%

Én egy ponton eljutottam oda, hogy csak azokkal beszélgetek, barátkozom, akiknek a társaságában jobban érzem magam, akiknek a jelenléte kiteljesíti az életemet.

Majdnem 38 év kellett hozzá, és nálunk is néhány célozgatós anyuka, de hidd el, megéri.

márc. 3. 14:40
 49/50 Derjaderja ***** válasza:

Ja és pont ez az előnye, hogy jobb embernek érzem magam, mert sokkal kevesebbszer kapom magam azon, hogy puffogok másokra. Amikor le kell nyelni a haragot, az mérgező, se Neked se a másiknak nincs rá szüksége, nem is tanul belőle ha nem érzi a tettei, szavai valódi hatását.

Persze papíron a legjobb lenne megbeszélni, szépen szóvá tenni a dolgokat, de valakivel ez nem megy, mert olyan rafináltan célozgat, hogy nem lehet nyíltan reagálni. Ha megtenném, ő lenne az áldozat. Szóval én az ilyeneket lepattintom már.

márc. 3. 14:43
 50/50 anonim ***** válasza:
51%
Na volt már valahol az a szomszéd gyerek?
márc. 4. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!