Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az, ha egy...

Szerintetek milyen az, ha egy kisgyereket sosem visznek sehova?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, jóban vagyunk, majdnem szomszédok, egyidős gyerekekkel, ovis csoporttársak is, de elég mások a nevelési elveink. A gyerekek 6 évesek, én azért sokat viszem ide oda a miénket, állatkert, gyerek előadások, kirándulás természetben, nyáron strand, nyaralni wellnesselni is járunk rendszeresen, szóval sok élmény éri. Ők meg soha. 6 éves a gyereke, de nem voltak még állatkertben, se nyaralni, strandon se járt a gyerek, játszóházban se volt, szó szerint mondom hogy sehol, ovi meg nagy nagy ritkán játszótéren megállnak és ennyi, hétvégén is otthon ülnek, "bújcsiznak" ahogy ő mondja meg meséznek meg ilyenek. Mamához se engedi, mert mama mindent ráhagy, minek menjen oda. Nekem ott aludni is szokott a mamánál a fiam. Sokszor ha mondjuk hogy ide megyünk oda megyünk, kérdezi hogy találkozunk e hétvégén és mondom hogy nem vagyunk itthon akármi akkor megjegyzi, hogy jaj mindig mentek valahova meg ilyeneket. Szerintetek amúgy ez normális hogy sehova se viszik soha el azt a gyereket? Én kezdem sajnálni.
márc. 2. 16:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy intravertált típus, és azt gondolja, hogy ez a jó a gyerekeknek, mert ő ebben érzi jól magát. Vagy fáradt, depressziós, azok is bezártságot vonnak maguk után. Nekem is volt egy éve egy borzasztó fél évem. Nem kötöttem mások orrára, hogy pontosan mi bajom és hogy érzem magam, de nekem sem volt sok kedvem megváltani a világot, csak túléltem.
márc. 2. 16:48
 12/50 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy a gyerek neurodivergens, és nem bírja az ismeretlen helyeket, tömeget?

En hurcoltam mindenhova a nd gyerekemet, és nem mindig èlvezte. Jó emlèkei vannak a mùzeumokról stb, de elindulni mindig rèmàlom volt. Ismerős oark, jàtszótèr jobban bejött neki. Most nem àllunk annyira jòl anyagilag, mint pàr ève, ès nyugodtabb, hogy kevesebbet megyünk ki.

márc. 2. 16:50
 13/50 anonim ***** válasza:
92%
Pár hónapja kiirtad ugyanezt a kérdést ..
márc. 2. 17:13
 14/50 anonim ***** válasza:
24%

1-es, azért egy állatkertre vagy egy játszóházra egy hónapban egyszer már csak telik..

Főleg ha ketten vannak a férjével, és nem csak egy keresetből élnek.

márc. 2. 17:39
 15/50 A kérdező kommentje:
#13 Igen? Nem emlékszem, de lehetséges..azóta se változott :D
márc. 2. 17:48
 16/50 anonim ***** válasza:
87%
Sajnálom azt a gyereket, hatalmas hátránnyal indul már a korosztályában az iskolában is, felnőttkorában is vissza fog ez ütni, vagy így, vagy úgy. Ahogy leírod, helyes dolgokra sem neveli, szerintem jogosan aggódsz, hogy káros hatással lehet a te gyerekedre.
márc. 2. 17:51
 17/50 anonim ***** válasza:
96%

De miert foglalkozol vele ennyire? Nem a te gondod .

Sok gyerek el a vilagon aki nem jo korulmenyek kozott el , vagy valami problemaja van. Nem a te dolgod megoldani szerintem. Te a te gyerekeddel foglalkozzal es kesz. Nekem ez a velemenyem. Senkinek semmi koze hozza .

márc. 2. 17:56
 18/50 anonim ***** válasza:
51%

A "nem normális" az ahogyan te :

Ki beszéled az állítólagos barátnődet.

Ahogyan sorólod te hova is viszed a gyereked. Most igazából felvágni akarsz? 🤔

Az egyedüli gáz, itt max az, ahogy te próbálsz mások életébe turkálni.

márc. 2. 19:04
 19/50 A kérdező kommentje:

Anonim oldal, nem mindegy?

Marha nagy felvágás anonim szintén..

márc. 2. 19:08
 20/50 anonim ***** válasza:
60%
A jó ég mentsen meg a hozzád hasonlóktól minden szülőt.
márc. 2. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!