Szerintetek milyen az, ha egy kisgyereket sosem visznek sehova?
Ja lehagytam, de igen. Nem ez az akadálya.
Nagyon is jól állnak, a barátnőm is állandóan vásárol, a H&M, a Reserved, a Mango meg a Pandora stb belőle él kb meg.
Felújítanak is, elmondása szerint 10+ milliós tartalékuk is van szóval nem a pénz az akadály.
Hanem szerinte egy ekkora gyereket úgyse érdekel semmi meg nem tud viselkedni szerinte úgysem..
Már szerintem most látszik a gyereken amúgy :(
Köszönni nem tud, hozzánk is ha átjönnek mert ez az egyetlen ahova járnak, akkor nem köszön a férjemnek sem. Viselkedni sem tud, de nem érti hogy ok -okozat, mert hol tanulna meg viselkedni, ha kb sehova nem viszi? Hozzánk meg ragaszkodnak...
Már azon agyalok hogy suliba ne járjanak együtt, mert nincs jó hatással az én gyerekemre azt veszem észre.
Az anyjával, de nagyon ki is akad, ha fegyelmezem. Én olyan vagyok hogy már csak nézni is tudok úgy, hogy egy gyerek egyből leálljon a hülyeséggel, de neki ez nem tetszik. (Az anyjának) Volt már hogy hazaszaladt vele, mert szerinte ha fegyelmezzük a gyereket azzal kiöljül belőle az akaratot, az meg nem jó, az ő gyereke vezértípus. Volt hogy szándékosan bántotta a fiam, megmondtam neki hogy mégegyszer ilyet meg ne lássak, erre ezen is megsértődtek, azt mondta hogy nem fogja ráerőltetni a gyerekére akkor az enyémet.. (😂) Persze utána elfelejti pár hét után és talizzunk, meg hasonlók, én meg nem vagyok bunkó meg nem vagyok jó lekoptatásban és tartom vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!