Szerintetek milyen az, ha egy kisgyereket sosem visznek sehova?
Utolso ez egy baromsag.
Lehet akkor a kerdezo nem szazas , ha nem szakitja meg a kapcsolatot veluk ha annyira zavarja ot. De nem zavarja annyira ,SOT meg segiteni akarna a gyereken aki BANTJA az o gyereket.
Sajnalja is. Akkor ?
Most telleg! Kinek mi koze van ahoz ,hogy viszik-e a gyereket kirandulgatni, nyaralni stb. ?
Lehet valami olyan dolog miatt nem viszik ami masra nem tartozik.
De, zavar.
A saját gyerekem féltem, mert sokszor macerálja, oviban meg hülyeségbe viszi bele, de suliba direkt máshova fogom íratni.
De amúgy sajnálom őket, mert ilyen vagyok. Nincs senkije, anyjával nincs jóban, húgával nincs jóban, báttyával nincs jóban, anyósával nincs jóban, sógorával nincs jóban, nincsenek barátai..csak mi vagyunk gyakorlatilag nekik a világon.
A gyerek meg nyilván nem azért ilyen mert ilyennek született hanem a nevelés, miért ne sajnálhatnék egy 6 évest azért mert amúgy egy kis görcs?
De nem tudom amúgy se ha akarnam se hogy pattintsam le, itt laknak velünk szemben gyakorlatilag, mondjam neki hogy ne keress többet vagy mi? Egyszerűen lerázni se tudom őket.
Érdekes GYIK-en ez a logika. Ha a kérdésben szereplő anyuka jönne ide, és írna ki kérdést arról, hogy gond-e, hogy sosem viszik sehova a gyereket, mindenki lehurrogná, stb.
De ha más kérdezi ugyanezt, mint kívülálló: akkor mi köze hozzá, ne foglalkozzon másokkal.
Csak hát ennyi erővel ez vonatkozhatna arra is, aki amúgy veszélyezteti is a gyerekét. Hogy ne nézzünk oda, mert a szülei dolga, hogy nevelik.
Amúgy ez tényleg így van, mindig a kérdező a rossz.
Egyszer volt egy kérdés ahol egy csaj írta hogy a barátnőjéékné undorító kosz van, gyeden van anyuka, pedig gazdagok, szép házuk van de még a xaros pelenka is szét van dobálva meg leülni se lehet, segítene neki takarítani is csak nem tudja hogy hozza fel hogy ne bántsa meg, ott is az volt, hogy ne üsse bele az orrát meg szégyen hogy kibeszéli. Ha az a nő írná ki hogy nem takarít soha, mocsokban élnek pedig otthon van egész nap akkor meg őt hordanák le. Mindig a kérdező a h*lye ezt már én is tapasztaltam.
Hat de mi kozod hozza most komolyan??
Ez az o eletuk es kesz.
Ha annyira kiakaszt ez a dolog ,hogy nem viszik sehova a gyereket meg ilyenek akkor szolj a gyamugynek , hogy nagyon sajnalod azt a gyereket. Na es? Mit csinalnak? Semmit, mert meg oket sem erdeklik ilyen dolgok.
A piszok az meg mar megint mas dolog , mert az meg veszelyezteti a gyerek eletet. De meg ahoz se lenne semmi kozos.
De az,hogy nem mennek sehova az nem veszelyes ☺️
Minek írod ki havonta?
Egyébként igen, mond, hogy ne baratkozzon veletek.
Lányommal egykorú gyerekek laknak a szomszédban.
Egyáltalán nem is beszélünk mert ők a felvagosak, olyanok mint te .
Nincs szükségem gonosz emberekre.
Jó, oké, látom nem olvastad a kommentem a többit, leírom újra, a gyerek neveletlen, bántja az enyém is, nem tud viselkedni, köszönni sem semmit.. nyilván köze van hozzá, hogy a néhai óvodán kívül (mivel állandóan beteg elvileg, 3 heteket otthon vannak) nem éri semmi inger, 0, nincs soha se felnőttek se más gyerekek társaságaban rajtunk kívül..hol is tanulna meg viselkedni? A kanapén?
És igen, nekem meg mindig beszól, hogy mi alig érünk rájuk, mert mindig megyünk.
Ez érdekelt, mások szerint is rossz e ez, hogy egy gyereket nem ér inger, vagy én vagyok ilyen hülye aki szerint fontos ez..
Hú marha felvágós vagyok...mi a felvágás mondjátok már el?
Nektek az felvágás hogy valaki nyáron strandra jár vagy elviszi a mamához az unokát? 😂😂😂😂😂
Hú van baj🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!