Miért mondják azt, hogy az anyaság lemondásokkal jár, amikor sok más dolog is?
Figyelt kérdés
Mindig csak azt mondja mindenki, hogy az anyaság mennyi rengeteg lemondással jár, holott ha kutyát/macskát/lovat vagy akármit tart az ember, azzal is ugyanúgy foglalkozni kell, és ugyanannyira kell lemondani sok dologról.
Vagy ha főiskolán/egyetemen tanul az ember.
márc. 2. 11:49
41/43 anonim válasza:
Nem tudom, én frissen szülve is tudtam vécére egyedül menni, mindössze egyszer kelt fel éjjel, nem nyílt szét a hasizmom, nem lett egy striám se, egyszer nem gyulladt be a mellem, sose lett inkontinenciám, van apja, nagyszülei a gyereknek, úgyhogy nyugodtan rájuk bízom bármikor, a szexuális életem rendben van, azt még nem tudom hogy 15 év múlva mit fog az arcomba ordítani, de bízom benne hogy nevelek egy taplót; és biztos nem fog hozzám semmilyen felnőttet beköltöztetni (amúgy milyen ostoba érv már ez, ki csinál ilyet :D), és babakortól gyűjtjük neki a pénzt egy bankszámlán, ha nem üt be semmi, lakást is tudok neki adni. Hiába durva sarkítás, ez az én esetem, gyakorlatilag egyetlen érv se állja meg a helyét. És nem érzem magam különösebben szerencsés esetnek, mert van akinek bőven sokkal jobb.
43/43 anonim válasza:
Azért, mert a gyerekvállalás egy életre szóló elköteleződés.
Nem vitatom, hogy egy egyetemi képzés, illetve az állattartás is lemondásokkal jár, de azért nem lehet egy lapon említeni a gyerekvállalással.
Sok ismerőstől hallottam, hogy problémás, nehezen kezelhető babájuk született, rokonok pedig, akik segíthettek volna, távol éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!