Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy az...

Miért mondják azt, hogy az anyaság lemondásokkal jár, amikor sok más dolog is?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt mondja mindenki, hogy az anyaság mennyi rengeteg lemondással jár, holott ha kutyát/macskát/lovat vagy akármit tart az ember, azzal is ugyanúgy foglalkozni kell, és ugyanannyira kell lemondani sok dologról.

Vagy ha főiskolán/egyetemen tanul az ember.

márc. 2. 11:49
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, én frissen szülve is tudtam vécére egyedül menni, mindössze egyszer kelt fel éjjel, nem nyílt szét a hasizmom, nem lett egy striám se, egyszer nem gyulladt be a mellem, sose lett inkontinenciám, van apja, nagyszülei a gyereknek, úgyhogy nyugodtan rájuk bízom bármikor, a szexuális életem rendben van, azt még nem tudom hogy 15 év múlva mit fog az arcomba ordítani, de bízom benne hogy nevelek egy taplót; és biztos nem fog hozzám semmilyen felnőttet beköltöztetni (amúgy milyen ostoba érv már ez, ki csinál ilyet :D), és babakortól gyűjtjük neki a pénzt egy bankszámlán, ha nem üt be semmi, lakást is tudok neki adni. Hiába durva sarkítás, ez az én esetem, gyakorlatilag egyetlen érv se állja meg a helyét. És nem érzem magam különösebben szerencsés esetnek, mert van akinek bőven sokkal jobb.
márc. 5. 17:04
 42/43 anonim ***** válasza:
55%
*nem nevelek
márc. 5. 17:04
 43/43 anonim ***** válasza:

Azért, mert a gyerekvállalás egy életre szóló elköteleződés.

Nem vitatom, hogy egy egyetemi képzés, illetve az állattartás is lemondásokkal jár, de azért nem lehet egy lapon említeni a gyerekvállalással.

Sok ismerőstől hallottam, hogy problémás, nehezen kezelhető babájuk született, rokonok pedig, akik segíthettek volna, távol éltek.

júl. 10. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!