Miért mondják azt, hogy az anyaság lemondásokkal jár, amikor sok más dolog is?
Mindig csak azt mondja mindenki, hogy az anyaság mennyi rengeteg lemondással jár, holott ha kutyát/macskát/lovat vagy akármit tart az ember, azzal is ugyanúgy foglalkozni kell, és ugyanannyira kell lemondani sok dologról.
Vagy ha főiskolán/egyetemen tanul az ember.
10 amit itt leírtál az gyerekfuggo és nevelés kérdése.
(kivéve ugye az egészségügyi dolgokat és striakat)
A leírtak közül nekem a két gyerek mellett egy probléma sem állt fenn...
Bocs, de az egyetemre bemegyek 8-ra, benn vagyok 2-4-ig, és utána azt csinálok, amit akarok.
Egy gyerek ezzel szemben 0-24 órás feladat, de ha szerinted a kettő ugyanannyi effort - vannak bajok.
13, nem, nem ugyanaz.
De szerencsére attól érdekes a világ, hogy az emberek különböznek, mindegyiknek más a véleménye, más a fontos
Nekem pl a gyerekeim, a családom, az otthonom.
Nem vagyom sem egyetemre már, sem bulikba, se baratnozesre.
Mégis van mellettük szabadidom amikor azt csinálhatok ami nekem tetszik.
Úgyhogy nem mondtam le semmiről miattuk.
12-es, mi a véglet?
Hogy egy gyerek az első időszakban éjjelente is 4x kel?
Hogy sok nőnek a szülés elcs.szi a szexuális életét (vagy a császárheg fáj, vagy olyan sérülése történt)?
Hogy nem tudsz egyedül szrni menni, mert a szepás gyereked üvölt az ajtó előtt?
Hogy ha olyan társaságba keveredik kamaszkéént bizony egy szr.alak lesz, aki olyanokag vág a fejedhez hogy csak lesel...
Bébiszitterkedtem sokáig, és 6 óra a 7 hós gyerekkel 5x annyira lefárasztott, mint a normális 10 órás munkám.
Amikor pedig éjjelre kérték, hogy menjek, akkor semmit nem aludtam kb, annyiszor kelt a gyerek.
De tényleg, ja "végletek". Nem véglet, ez a valóság.
13, kikérem magamnak és az összes anyának hogy altalanositva az összes gyereket szar alaknak nevezed, meg így lenezed őket.
Ki a fasznak képzeled magad?
19 ezt "szeretem" a legjobban, hogy mindent tudnak a gyereknevelésről csak mert baby sitterkedtek párszor, meg van a családban kisgyerek.
Lofaszt se tudnak de azért okoskodni fognak
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!