Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy az...

Miért mondják azt, hogy az anyaság lemondásokkal jár, amikor sok más dolog is?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt mondja mindenki, hogy az anyaság mennyi rengeteg lemondással jár, holott ha kutyát/macskát/lovat vagy akármit tart az ember, azzal is ugyanúgy foglalkozni kell, és ugyanannyira kell lemondani sok dologról.

Vagy ha főiskolán/egyetemen tanul az ember.

márc. 2. 11:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
26%

10 amit itt leírtál az gyerekfuggo és nevelés kérdése.

(kivéve ugye az egészségügyi dolgokat és striakat)

A leírtak közül nekem a két gyerek mellett egy probléma sem állt fenn...

márc. 2. 13:06
 12/43 A kérdező kommentje:
11-es, azért ezek már nagyon a végletek..
márc. 2. 13:07
 13/43 anonim ***** válasza:
70%

Bocs, de az egyetemre bemegyek 8-ra, benn vagyok 2-4-ig, és utána azt csinálok, amit akarok.

Egy gyerek ezzel szemben 0-24 órás feladat, de ha szerinted a kettő ugyanannyi effort - vannak bajok.

márc. 2. 13:22
 14/43 anonim ***** válasza:
13%

13, nem, nem ugyanaz.

De szerencsére attól érdekes a világ, hogy az emberek különböznek, mindegyiknek más a véleménye, más a fontos

Nekem pl a gyerekeim, a családom, az otthonom.

Nem vagyom sem egyetemre már, sem bulikba, se baratnozesre.

Mégis van mellettük szabadidom amikor azt csinálhatok ami nekem tetszik.

Úgyhogy nem mondtam le semmiről miattuk.

márc. 2. 13:25
 15/43 anonim ***** válasza:
81%

12-es, mi a véglet?

Hogy egy gyerek az első időszakban éjjelente is 4x kel?

Hogy sok nőnek a szülés elcs.szi a szexuális életét (vagy a császárheg fáj, vagy olyan sérülése történt)?

Hogy nem tudsz egyedül szrni menni, mert a szepás gyereked üvölt az ajtó előtt?

Hogy ha olyan társaságba keveredik kamaszkéént bizony egy szr.alak lesz, aki olyanokag vág a fejedhez hogy csak lesel...

Bébiszitterkedtem sokáig, és 6 óra a 7 hós gyerekkel 5x annyira lefárasztott, mint a normális 10 órás munkám.

Amikor pedig éjjelre kérték, hogy menjek, akkor semmit nem aludtam kb, annyiszor kelt a gyerek.

De tényleg, ja "végletek". Nem véglet, ez a valóság.

márc. 2. 13:26
 16/43 A kérdező kommentje:
13-as, itt az a baj, hogy te durva általánosításokat írtál le.
márc. 2. 13:26
 17/43 anonim ***** válasza:
11%
13, amúgy meg ha nincs is gyereked (nem tudom, nem írtad, vagy csak nem láttam)akkor nem releváns, hogy ide írsz.
márc. 2. 13:27
 18/43 anonim ***** válasza:
19%

13, kikérem magamnak és az összes anyának hogy altalanositva az összes gyereket szar alaknak nevezed, meg így lenezed őket.

Ki a fasznak képzeled magad?

márc. 2. 13:29
 19/43 A kérdező kommentje:
17-es, általában a gyerektelenek/gyerekellenesek körében divat ilyen stílusban megnyilvánulni a gyereknevelésről.
márc. 2. 13:29
 20/43 anonim ***** válasza:
25%

19 ezt "szeretem" a legjobban, hogy mindent tudnak a gyereknevelésről csak mert baby sitterkedtek párszor, meg van a családban kisgyerek.

Lofaszt se tudnak de azért okoskodni fognak

17

márc. 2. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!